@cvijeto, malo samo pročitaj što sam napisao. mala ne visi na kompu, tabletima i koječemu. kad zatrebam pomoć, pokušam dobiti ad-hoc rješenje upitom na rodi. puno ljudi puno zna.
@vertex nisam ja ništa dijagnosticirao za curicu od pulinke temeljem jedne rečenice. ne znam čemu takav stav. samo sam rekao da sam puno djece vidio sa šljivama, koja stalno padaju jer jure i sl., no njen osvrt mi nije zvučao kao kao neki bitan problem, no kasnije sam, kad sam pročitao post sa dijagnozom, malo se zamislio. ako je stručnjak rekao to što je rekao, drugi to potvrdio, onda je to dovoljan razlog za zabrinuti se. meni niti jedan stručnjak nije potvrdio sumnju, ne zato jer je nema, nego jer je to jako odgovorna stvar. jedan jedini stručnjak je donio sličnu dijagnozu. svi od reda rekoše da je premala, a kad sam se javio na ranu intervenciju, pitali su me što sam čekao do sada. ne čitaš ili selektivno čitaš moje postove. riječ je o izuzetno rijetkom poremećaju, teško otkrivljivom i za sada svrstanom u f82. nemam nikoga za podijeliti problem i dobiti savjet. što zbog toga što sam pomalo i ocvao godinama, a što zbog toga što je vrlo rijetka dijagnoza. do nedavno je to bio "sindrom nespretnog djeteta"