Primjetila sam da mi se nakon poroda zavrcu sve majice prema gore,a onda sam skuzila da su mi ostali kolutovi oko struka, iako sem se vratila na prijasnju kilazu..nema struka vise
jel i kod vas tako
Primjetila sam da mi se nakon poroda zavrcu sve majice prema gore,a onda sam skuzila da su mi ostali kolutovi oko struka, iako sem se vratila na prijasnju kilazu..nema struka vise
jel i kod vas tako
Da - kolutovi oko struka
Ne - vraćanje na staru kilažu
Struk mi je "gone with the wind"... A o prijašnjoj kilaži mogu samo sanjati...
Ja nisam imala struk ni prije trudnoće![]()
Ja sam prije imala struk, nisam rodila, ali struk svejedno o'šo![]()
hm, čoksa, ali sigurno nemaš ove fine, mekane šlaufeke u koje ti propadne prst.![]()
Meni je Maja legenda. Ona kaže - nisam ni očekivala da će mi tijelo ostati isto kao prije trudnoće.
meni propadne šakams. ivy prvotno napisa
![]()
a u stvari je to![]()
možeš dok ti se ne javi Lut i kaže da ovo nije kupusarnik, već edukativni forum.ms. ivy prvotno napisa
zato brzo smisli što je u ovom topicu edukativno
poučno je saznati da nekome upadne prst, nekome šaka a nekome možda i dijete.![]()
ms. ivy prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Ja imala struk, rodila, imam ga još uvijek, šlaufeke nemam, kilaža se vratila na staro i još dvije u minus a imam 68kg 8)
kate prvotno napisa
ja sam se vratila na staru kilazu ali trbuh i struk su mi katasrofa!!
Nikad toliko sala!
kaže MM, ko tijesto za pizzums. ivy prvotno napisa
![]()
ima kod mene za tri pizze; jumbo size :/
da jedan slaufek...cijeli pojas za spasavanje![]()
edukativno - ako bebu naslonite da sjedi na slaufeku prilikom nosenja kicmu ste opteretili manje nego li prilikom obicnog nosenja!
Ista stvar, kilaža ista, no strukić je puno veći
kad god sjednem ispadnu šlaufići a to nikada nisam imala
Naravno svi mi se smiju i misle da sam poludila jer imam oko 55 kila, ali ja se užasavam kad se sjetim ljetovanja jer mi je grozan pogled na trbuh kad sjednem!
No sad kad smo se izjadale, ima li neko nekakvo pametno rješenje.
Mislim, ne jedem puno, a vježbat mi se neda, čini mi se da trčanje za Ivanom, duge šetnje i posao bio trebali učiniti svoje, a ipak...
sad mrsava prica druge priceVedranaV prvotno napisa
![]()
cure, gdje ste na ljetovanju ovo ljeto?
da budemo zajedno na plazi, bit ce nam lakse 8)
[quote]Ista stvar, kilaža ista, no strukić je puno veći
Naravno svi mi se smiju i misle da sam poludila jer imam oko 55 kila, ali ja se užasavam kad se sjetim ljetovanja jer mi je grozan pogled na trbuh kad sjednem!
ja isto tak, samo što imam sad 60 kila, a krenula u trudnoću s 55.moram reći da sam zadovoljnija s ovih 60, s 55 sam ipak bila premršava.
samo da mi se još trbuh ne prelijeva preko hlača.to mi je tak..bljak
Ista stvar, kilaža ista, no strukić je puno veći
ja isto tak, samo što imam sad 60 kila, a krenula u trudnoću s 55.moram reći da sam zadovoljnija s ovih 60, s 55 sam ipak bila premršava.
samo da mi se još trbuh ne prelijeva preko hlača.to mi je tak..bljak
nisam još savladala kvotanje,al mislim da je ovak bolje
Isto takMislim da nikad vise nece biti isto.
Ili ima netko kome trbuh lici na nesto da nas utjesi? :smajlipunnade:
iš!ana.m prvotno napisa
![]()
ja sam nakon poroda izgledala bolje nego prije
a onda se baš zbog toga opustila i sad sam gora nego ikad
šlauf koji se trese ko hladetina![]()
kile od trudnoće otišle, ali ima viška od prije - a kada bi skinula cenera bila ko zvjer 8)
hebemu, sto ova zrinka provocira :shock:zrinka prvotno napisa
bojim se da je jedino pametno rješenje protiv šlaufa i sala na trbuhu - vježbanje. bez trbušnjaka nema šanse dovest se u red, a ni meni se ne da nikako. a trbušina ko u 4.mjesecu trudnoćeyasmin prvotno napisa
, užas živi. moje nade su uprte u ljeto i plivanje, a najesen objavljujem totalni rat salu, masnim naslagama i celulitu i krećem u teretanu!!!!
Struk? Što je to struk? To se jede?![]()
Ja koliko toliko imam prijasnji struk. Nego me muci razvucena koza na stomaku...odeeeeeeeeee u nepovrat :/
E fakat da. Izgleda kao da nije niti rodilaMaja prvotno napisa
Cista provokacija
![]()
moj je kao pizza, samo ne ispečena....Ja kupila kod lisce korzet steznik, je da kosta masno oko 250kn ali stvarno je dobar, ne steže puno, samo ga malo stisne i čini mi se da cijelo tijelo ima nekakav oblik. A i meni je ispadao van hlača, pa sam kupila hlače s pasicom na vezivanje, ali su malo veće i odma je drugačije. I prije sam imala mali kolutić, sad je malo veći ali se osjećam stvarno ugodno i zadovoljno u svom tijelu.
Kad sam rodila, imala sam busen na glavi od izvijanja u boxu, kad sam to napipala u predrađaoni na promatranju, ja onako naglas 'o bože kako izgledam' a jedna babica će 'pa kao mama' it a me je pomisao učinila ljepšom![]()
ja uopće nemam struka tj. "struk" i bokovi su mi iste širine i to me dovodi do očaja,al mi se ne da vježbati.
stalno uvlačim trbuh-valjda i dok spavam![]()
ja sam skužila da mogu obući stare hlače, ali oni šlaufovi iznad su pre pre koma. Kad sam već završila na carskom, mogli su mi baš usput i to salo malo srediti.
hehe citam vas i mislim si-bolje da se ne javim.
al hocu![]()
ja usla u trudnocu sa 69 kg(na mojih 165cm-dakle imala visak kila),dobila duz trudnoce 13kg,i evo me sad nakon 9mjeseci od poroda na 63kile.hehe,kao sto rekoh-hvalim se
(ah tako mi i treba-bas kad napisoh ovo-Eli mi se popisa u krilo)hehe
fora s kilazom i salom, je da je salo lakse od misica.
ja mogu u stare hlace broj 36 (iako evo citam da ce mi broj ukinuti...) al mi se zato salce intenzivno preljeva preko ruba.
tjesi me da se mm-u preljeva puuno vise, jerbo njegova trudnoca jos nije zavrsila...![]()
Ode struk dođe bebe. Dobra zamjena.
Ja sam tek sad, nakon 4 godine na normalnoj kilaži. Prezadovoljna. Jest da sam kao tijesto, ali MM voli pizze...
A da se mi prijavimo na trbusni ples?
Valjda postoji neko rjesenje za slaufe,educirajte me![]()