-
Cure bas sam sretna danas- zovem ja ( normalno, malo vise zvanja da bi se dobilo) dobijem prijemnu i trazim pravnicu ili socijalnu radnicu, spoje me sa pravnicom. Zahvalim se na brzom odgovoru ( plava kuverta koja me skroz poljuljala i razbjesnila) i na informaciji, i pitam za obradu buduci da nemam za to nikakvu informaciju. Zena se nasmije i kaze da je ocekivala moj poziv! Aha! Ok! Kaze da su u guzvi te da nazovem socijelnu radnicu ili psihologicu da se dogovorim za termin i to odmah jer su u kancelariji. Bravo! Srce mi je odmah poskocilo! Zovem, spajaju me sa psihologicom- kaze da mi trebaju sluzbeno poslati kada ide obrada, ali da su u nekoj guzvi i da imaju hitan slucaj, te moli za strpljenje. Ja kaazem ok, nema problema, ono sto je prioritei a ako je hitno ok, ja cekam da se to rijesi. I kaze ona meni- molim Vas ukoliko saznate da ima neko dijete za posvojenje i treba Vam procjene hitno me nazovite i uzeti cemo Vas u hitnu obradu kao prioritet!
Ja super sretna! A nakon spustanja slusalice- kako da znam da li ima nedgje neko dijete..... da li to znaci da posaljem molbe za posvojenje bez procjene, pa ako nas netko eventualno pozove da javim pa da molimo da nas hitno uzmu u obradu?!
Kakvog iskustva tu imate?
Citala sam da su neki slali molbe prije procjene i da zavisi od centra do centra da li to prihvaćaju. Neki traze procjenu, nekima je bitna tek kada se nesto pocne desavati. Pliz, javite iskustva. Mislim poslati molbe u sve CZSS u Hrvatskoj ( dobila sam i informaciju da probam i dalje s obzirom da smo u EU). Imate li kakve savjete, sva iskustva i prijedlozi, misljenja su dobrodosla i zlata vrijede
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma