pozdrav svima!

samo da javim kako idu stvari... mi jos uvijek cekamo obradu, predali u 1 mj. Zvali centar i rekli su nam da imaju veliku guzvu ( kao i prije) te da ce nam javiti sto dalje.. i jesu, nazvali su i reli da su prekrcani poslom te da mi slobodno mozemo slati molbe bez rjesenja i da ako cujemo da u nekom centru ima dijete da ih slobodno kontaktiramo da nas uzmu u hitnu obradu... eto barem nesto, jer smo bili strpljivi, ali sada me pocela hvatati nervoza....
Molbu cemo predati ovih dana i poslati na sve centre.....
Socijalna radnica, psihologica i pravnica se cine ok- samo se cujemo telefonski, nikada se nismo vidjeli niti smo imali sastanak, zahhtjev smo bili predali na prijemnom odjelu kako su nam rekli i nikako doci do njih. Kada smo ih bili nazvali, malo su nam objasnili telefonski i od tada komuniciramo telefonom.... nadam se da cemo ih i osobno upoznati- traziti cu osobno nekoga kada budemo isli predavati molbu...
Moram reci da smo bili ugodno iznenadeni, jer su nas zvali u 2 mjesecu radi dvoje djece, brata i sestre - to mi je stvarno bio sok! Ocekivala sam tek poziv za obradu.... bili smo doma svi pod gripom i temperaturom, nista nisma razumjela- ne znam kako sam uopce pribrano govorila...... na zalost,. morali smo odbiti, jer se radilo o dvoje djece,a mi imamo bioloskog sina od 2 god i nije nam se cinilo da bi to bilo dobro za njega.... da nemamo djece bili bi presretni.... nisam se danima mogla smiriti i stalno sam se preispitivala jesmo li ispravno odlucili ili ne... a opet nisam sama u tim odlukama- imam i dva musketrira na koje moram misliti....nisam se bas najbolje osjecala zbog toga sto smo odbili, ali ......bila sam naknadno zvala da se zahvalim sto su zvali i mislili na nas, jer uopce nisam bila sigurna sto sam rekla, a i nisam mogla a da ne pitam da li su uspjeli zbrinuti djecu.....nisu mi znali reci, jer djeca nisu bila iz naseg centra. Znaci da je mozda ipak profunkcioniralo umrezavanje...kaku da su ih zvali iz drugog centra....
Nadam se da nam nece biti minus sto nemamo rjesenje... Moram priznati ad nisam ocekivala takav nalet emocija nakon poziva- cak ni ne za vrijeme ( nisam tada ni shvacala sta se dogada), ali nakon toga....sto puta sam ponavljala razgovor s MM-om, mamom....nadam se da ce biti ok....