-
A sta da Vam kazem.... jedino ih cujem telefonski, osobno ih nikada nisam vidjela- ili ih nema, ili rade- zaustavljena na porti uglavnom.
Telefonski se cujemo svako toliko i cine se stvarno ljubazne, zaista ne mogu nosta reci, ali sada sam pocela misliti da nas odraduju na takav nacin.... krecem do njih slijedeci tjedan- mislim da cu malo kampirati tamo.Mozda grijesim- mozda je ok....
E da i molbe su rekli da posaljemo na centre, mislila sam da ce se nesto prije pokrenuti i nismo slali, ali sada cemo zaista poslati- pa ako nas netko pita zasto enmamo rjesenje uputiti cu ih na svoj maticni centar... sta drugo?
Moram sada malo pojacati pritisak, jer ce uskopro ljeto, a onda i godisnji- vec se vidim u istom tonu za godinu dana...
I da opet su nas zvali, opet dvoje djece brat i sestra- opet smo objasili situaciju i rekli su da ce to sada zabiljeziti- i to da imamo biolosko dijete od 2 godine.
Mislim, meni je drago kada zovu, sta god da se desavalo je super, ali sad se pitam je li to zaista tako ili je to samo odgadanje....i odradivanje. Cekamo ipak od pola prvog mjeseca, a nismao bas neki veliki grad....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma