Ne razumijem kakve sad to ima veze sto je to rodin forum. Mislila sam da roda, kao i LLL uvijek zapravo idu "uz dlaku" kao organizacije. Ne razumijem odakle ovakva reakcija, no dobro. I ja sam isto tako upoznata sa djelovanjem biljaka na laktaciju, i cak sam sama, kao dojilja, ponekad si znala priustiti juhicu sa persinom ili caj od mente, jer sam ih se pozeljela, bez straha i rizika da cu ostati bez mlijeka. Kao sto sam prethodno napomenula, nisam preporucila zeni da se predozira tim biljkama, niti umanjila icime savijet koji si joj ti dala. Ne znam stvarno odakle takva tvoja reakcija, no dobro. Necu se vise mijesati.

Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
Yummy_mummy, ovo je Rodin forum, sve savjetnice su upoznate s korištenjem ljekovitog bilja u svrhu smanjenja i povećanja količine mlijeka i naš je dogovor da se ne preporučuju kao prvi savjet, na prvu lopticu nego u iznimnim, izvanrednim situacijama. Ova situacija to svakako nije i ovaj jednostavan pomak u načinu/ritmu dojenja je sasvim dovoljan u ovoj konkretnoj situaciji.
I kad ovako reagiram(o), to je više zbog neke druge mame koja je sama za sebe zaključila da ima isti problem, da je upozorim(o) da se ne samotretira biljkama prije nego s nekim ne prođe osnove i ne prilagodi način dojenja svom problemu i pokuša ga riješiti tako.

Ja osobno imam masu iskustva s ljekovitim biljem, osobno sam ga koristila i u mom dojećem iskustvu koje nikako ne bi bilo ovoliko uspješno bez pomoći biljaka, tako da nemam nikakvih predrasuda ili ograda za korištenje biljaka, ali kad je to zaista potrebno.