Pokazuje rezultate 1 do 50 od 341

Tema: Kako imati malo mira...???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Sve je to razumljivo. No svijet nije poslozen, niti je ikada bio ( a da li će biti, ne zna se) da plaća ide koliko nekome treba, nego po tome koliko netko zaradi. A posjetila bih nas, da svi ti sustavi po kakti principu - koliko nekome treba- nisu ni malo slavno završili.

Osim toga, sto uopce znaći - koliko treba- to nemožeš objektivirati. Uz to ideja da će netko raditi više, a dobijati manje je čista utopija.
    Naravno da ne, i to je tako u redu, to niti nije bila svrha mog osvrta na Jelenin post, ali činjenica ostaje kad imaš familiju predanost poslu ne može biti u onoj mjeri koliko može biti kad je nemaš, naravno već u ovisnosti želiš li to ili ne želiš, odnosno naravno da može, ali onda predanost familiji ne može biti u onoj mjeri koliko bi želio, jer dan i danas još uvijek traje samo 24 sata i tu jesu u prednosti oni bez djece u izgradnji karijere, brzini napredovanja itd..makar sad možemo opet udariti po tome kako ima super mama i super tata koji su uspiješni baš u svemu, ali i sam si rekla doris day fikcija.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da ne, i to je tako u redu, to niti nije bila svrha mog osvrta na Jelenin post, ali činjenica ostaje kad imaš familiju predanost poslu ne može biti u onoj mjeri koliko može biti kad je nemaš, naravno već u ovisnosti želiš li to ili ne želiš, odnosno naravno da može, ali onda predanost familiji ne može biti u onoj mjeri koliko bi želio, jer dan i danas još uvijek traje samo 24 sata i tu jesu u prednosti oni bez djece u izgradnji karijere, brzini napredovanja itd..makar sad možemo opet udariti po tome kako ima super mama i super tata koji su uspiješni baš u svemu, ali i sam si rekla doris day fikcija.
    to je tocno. u globalu. ali zato ovi nemaju familiju. osim toga ima sasvim dovoljan broj samaca koji rade prosjecne poslove. uopce mi se ne cini da su samci u prosjeku uspjesniji. mislim da statisticki gledano jos uvijek najveci broj jako uspjesnih i uspjesnih karijera potpada pod model muskarca kojem zena drzi zalede.

no ispravak mali. to nije doris day fikcija. jer danas zaista ima savim ozbiljan broj ljudi koji imaju obitelj, obije rade i prilicno su uspjesni u poslu.

pod doris day fikcijom sam mislila na zivot u kome nema stresa, nema problema, nema muke, a to sve pada s neba. jer cim se pozalis da ti je tesko, evo svemir doljece da rijesi problem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •