Pokazuje rezultate 1 do 50 od 341

Tema: Kako imati malo mira...???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj zloćko prvotno napisa Vidi poruku
    a i ovo čekanje ispred vrata od kupaone, uz 15862 pitanjai 58492 puta mama, mama, mamama,maaaama
    Tvoj ČEKA ISPRED!? Sretnice

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj IvanaR prvotno napisa Vidi poruku
    pa moglo bi se i tako reći...

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj IvanaR prvotno napisa Vidi poruku
    i ne samo da čeka ispred kupaonice, nekada uspije uletit prije mene i onda kad ja kažem izađi van on kaže ma neću te gledat i okrene se prema zidu i nabije si ručnik na glavu al neće izać, u stopu zamnom, ja u špajz on za mnom , i tu u sekundi 1836 puta mama zašto ovo zašto ono, ja u šupu po drva on zamnom il puvalo il padalo il pržilo, u stopu me prati
    mamamće, sad je još i ok a nekad je znao čim ja ujutro iz kreveta to je oko 4.25 i obučem se odem na posao on za 3 min stoji na vratima i urla maaammm onda ga baka čuje iz dvorišne i zove ga sebi a on njoj još glasnije neću tebe oću mamu , susjede je uvijek budio, i baka ga onda odnese kod sebe a on se dere koda ga netko kolje i tako skroz dok se ja ne vratim na pauzu oko 7, dida se jadan izmuči pričajuč priče i zabavljanjem i glumeć majmuna al ovaj ne šljivi ni pola posto samo dernjava...

i evo dok ovo pišem on se uspio probuditi i stoji pored mene i cmolji kako je gladan i da ako mu pod hitno ne dam jsti da će umrijet i još me pita jel kužim...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •