i ne samo da čeka ispred kupaonice, nekada uspije uletit prije mene i onda kad ja kažem izađi van on kaže ma neću te gledat i okrene se prema zidu i nabije si ručnik na glavu al neće izać, u stopu zamnom, ja u špajz on za mnom , i tu u sekundi 1836 puta mama zašto ovo zašto ono, ja u šupu po drva on zamnom il puvalo il padalo il pržilo, u stopu me prati
mamamće, sad je još i ok a nekad je znao čim ja ujutro iz kreveta to je oko 4.25 i obučem se odem na posao on za 3 min stoji na vratima i urla maaammm onda ga baka čuje iz dvorišne i zove ga sebi a on njoj još glasnije neću tebe oću mamu , susjede je uvijek budio, i baka ga onda odnese kod sebe a on se dere koda ga netko kolje i tako skroz dok se ja ne vratim na pauzu oko 7, dida se jadan izmuči pričajuč priče i zabavljanjem i glumeć majmuna al ovaj ne šljivi ni pola posto samo dernjava...
i evo dok ovo pišem on se uspio probuditi i stoji pored mene i cmolji kako je gladan i da ako mu pod hitno ne dam jsti da će umrijet i još me pita jel kužim...