Pokazuje rezultate 1 do 50 od 341

Tema: Kako imati malo mira...???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    rehab, ne osuđujem ja tu ženu direktno, koja vjerovatno i misli da joj je svo to potrebno kako bi bila dobra majka, i možda postupa u najboljoj namjeri, već osuđujem društvo koje nam nameće tu ideju da nam je sve to potrebno. i da imamo novi robu svaku sezonu, i novi mobitel svake godine, i da pratimo nove serije na hbo-ima itd itd...uzela sam ovo za primjer jer je povezano sa djecom i temom ali mogla bi nabrojati milijun drugih primjera.

Kako ne, pa sama si napisala da što će njoj te kašice kada ih doma može raditi sama, što će joj vlažne maramice kad ima vodu, itd. A što tebe briga što će joj ? Pitam se tko nam nameće ideju da moramo kupiti vlažne maramice, svake sezone novi mobitel, itd ? Ne vjerujem da joj je netko uperio pušku u glavu i natjerao je da kupi tu kašicu. Vjerojatnije mi se čini da je žena sama izabrala (u skladu sa svojim vremenskim i financijskim mogućnostima) i odlučila da će njeno dijete jesti kupovne kašice, a zašto je to tebe zapeklo, ti najbolje znaš sama.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Kako ne, pa sama si napisala da što će njoj te kašice kada ih doma može raditi sama, što će joj vlažne maramice kad ima vodu, itd. A što tebe briga što će joj ? Pitam se tko nam nameće ideju da moramo kupiti vlažne maramice, svake sezone novi mobitel, itd ? Ne vjerujem da joj je netko uperio pušku u glavu i natjerao je da kupi tu kašicu. Vjerojatnije mi se čini da je žena sama izabrala (u skladu sa svojim vremenskim i financijskim mogućnostima) i odlučila da će njeno dijete jesti kupovne kašice, a zašto je to tebe zapeklo, ti najbolje znaš sama.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    what?

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    nikad nitko nije nikome uperio pušku u glavu da kupi u dućanu hrpu stvari koje mu zapravo netrebaju pa ih ljudi kupuju zbog marketinga i svakodnevnog serviranja što sve čovjeku treba da bi bio sretan.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

i ja ću sama kupiti kakvu glupost koja mi netreba ako mi ostane love do kraja mjeseca.ali neću reći da je teško živjeti a kupovati bespotrebne stvari.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •