i jos mio je nesto upalo u oci.
ona (majka dvoje djece) - ona ne brine o djeci
on (otac dvoje djece) - njegova je žena bila presretna jer ga konačno vidi
i jos mio je nesto upalo u oci.
ona (majka dvoje djece) - ona ne brine o djeci
on (otac dvoje djece) - njegova je žena bila presretna jer ga konačno vidi
Mislim seni da me ne razumiješ, jer mi se čini da ne mislimo različito i meni u biti nije cilj opovrgnuti to što ti kažeš.
Ti si navela neku NJU pa sam i uzela neku NJU kao primjer. Napisala sam da neka ONA ima u tradicionalnim društvu veći problem od nekog NJEGA. A ako NJEGA žena nije vidjela svih tih godina, možeš mislit koliko su ga djeca vidjela.
Nemam namjeru postaviti svoje postove elitistički (imam osjećaj da mi to spočitavaš), nego govorim da se sav ovaj stres odnosi na upravo na tu poslovnu elitu (ne mislim na kriminalni milje), a da common people like us nemaju taj problem (tu se skroz slažem i s tobom i s Peterlin i s cvijetom). I moja će prijateljica dobiti posao kad najmanja mala malo poraste, al sad je već blizu četrdesetoj i to je ono što se govori u članku da se poklapa najproduktivnije vrijeme s roditeljstvom.
Imam ja super dva primjera obitelji gdje se ON izmiče i pokušava raditi na pol radnog vremena, ide na porodiljne dopuste, ONA ide na specijalizacije. Al to su isto common people like us, usprkos doktoratima i specijalizacijama. Ne mislim na te "obične" doktore. Odnosno, što si bliže vrhu, sve je gore. A na tragu Peterlin, sve ti je teže spustit se, iako često imaš izbor da se povučeš.
Ja isto razgledavam zemlju i gledam kako bih se povukla iz grada jer mi sve to nema smisla.