Pokazuje rezultate 1 do 50 od 341

Tema: Kako imati malo mira...???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    E vidiš, u ovome je razlika, ti nemaš kredit za stan koji otplačuješ, pa možeš staviti mozak na pašu i baviti se sadržajem tuđih kolica za kupovinu.
    e jbg, sad ste stvarno malo zabrijali,....ako sam ja tako grozna osoba jer sam razmišljala o nečijim kolicima i na temelju toga donijela stav o nekoj osobi onda ni ti nisi baš drugačija kad možeš donositi sud o meni na temelju toga jer ja nemam kredit. možda nemam kredit ali imam neke druge brige koje ti možda nemaš... mislim, ne kužim? ovo je bio PRIMJER,kao što bi ih našla milijon drugih,ne razumijem zašto se toliko uzrujavate oko toga. ovo je forum, razmjena mišljenja, što ne?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    e jbg, sad ste stvarno malo zabrijali,....ako sam ja tako grozna osoba jer sam razmišljala o nečijim kolicima i na temelju toga donijela stav o nekoj osobi onda ni ti nisi baš drugačija kad možeš donositi sud o meni na temelju toga jer ja nemam kredit. možda nemam kredit ali imam neke druge brige koje ti možda nemaš... mislim, ne kužim? ovo je bio PRIMJER,kao što bi ih našla milijon drugih,ne razumijem zašto se toliko uzrujavate oko toga. ovo je forum, razmjena mišljenja, što ne?
    Evo vidis da nije bas ugodno kad se nekog procijeni na temelji jedne kupnje u dm-u ili na temelju jednog posta na forumu, jel da?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •