Cvijeta, mene isto od zemlje, vrta, cupanja trave, muznji koza, odmah stres uhvati. Drago mi je da nisam jedina.
I ja mislim da tigric nije ništa loše mislila. Eto i ja se nekad zagledam u kolica, odati ću se, kad vidim unutra 10 boca cole, 15 cipsova, te 5 foto ih jela za mikrovalnu.
Naravno, da ko i tigric, napravim to dskretno, naravno da ništa ne komentiram, naravno, da se prekorim i kažem si, nije to tvoja briga. Ali često mi pogled nesvjesno pobjegne.

Jelena, mislim da razumijem što hoćeš reći. A to upravo i govorim. čovjek pravi izbor, te u principu može pretpostaviti što otprilike koji izbor nosi.
Velike karijere nisu nikada bile jednostavne u bilo kom pogledu, te je objektivno za njih i vrlo mali dio ljudi uopće sposoban.
Normalne karijere/ poslovi su neke teže, neke lakše i ovise o puno faktora. No ne mislim da je to stres do neba, i mislim da je kao sto je cvijeta napisala, dio toga i subjektivan i napuhan.

A uz to mislim, da se je kod puno ljudi u glavama dogodila zbrka i misle da je svemir dužan njima ispuniti životne planove. Sto na to utječe, odnosno ja mislim da utječe, o tome u sljedećem postu.