Pokazuje rezultate 1 do 50 od 341

Tema: Kako imati malo mira...???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Evo vidis da nije bas ugodno kad se nekog procijeni na temelji jedne kupnje u dm-u ili na temelju jednog posta na forumu, jel da?
    znala da sam da mi to slijedi..ali upravo zato sam i napisala da je ona samo primjer kozumerizma u kojem živimo. Neću se ponavljati. Možda je ona kupovala sve te kašice za nezbrinutu djecu,odakle da ja znam,ali mi je poslužila da kažem što mislim.imam ja i primjera i od ljudi za koje sa sigurnošću znam da tako rade. Nejdem ja sad njima soliti pamet ali da mi to nejde u glavu,nejde. Nitko me nemože uvjeriti da je isplativije kupovati gotovu hranu (financijski i nutritivno) od one koju sam skuhaš. Bezveze nabrajam. Ja se obraćam takvima. i da, ja dok čekam u redu za blagajnu gledam oko sebe svijet i razmišljam o njemu. Ne upirem prstom u nikoga, i budem pristojna prema ljudima koje ne poznam. Onda to raspravim ovdje.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

što se tiče stresa i pritisaka, potpisujem šafran u tom dijelu
    naravno da nijedno vrijeme nije jednoznačno i da se ne može reći ovo je gore a ono bolje, bilo je lakše, bilo je teže
    nekim ljudima je bilo teško i onda i sada, nekima je sada preteško a nekada im je bilo lagodno
    međutim može se reći da je drugačije i da svako vrijeme nosi svoje prednosti i nedostatke
    tako ja ne bi iskuhavala veš u loncu i slične divote, lakše mi nekako namjestiti na 95 i okrenuti "puce"
    ali da me ova brzina danas živcira, ma živcira me
    i mislim da je nezdravo i u suprotnosti s nekim prirodnim ljudskim bioritmom obaviti dnevno oko 30 tel. poziva, iskomunicirati s barem još toliko ljudi uživo, odgovoriti na desetke mailova
    mislim da je to za ljudski mozak previše podražaja, ataka doslovno- za sebe mogu sa sigurnošću reći da je
    pa onda ti silni nameti iz okoline, vrište reklame, vrište izlozi, vrište portali, kupi, imaj, daj, nabavi...
    budi lijep, budi zgodan, budi poželjan, uspješan, hot, smart, ovakav, onakav
    nije se teško nekom prosječnom čovjeku pogubiti u svemu tome
    meni nekada baš fali da pobjegnem od svega i sjednem ispod neke šljive s turskom kavom, da satima šutim i meračim...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •