Pokazuje rezultate 1 do 50 od 341

Tema: Kako imati malo mira...???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Slažem se, i super mi je i ovaj post od šafran - realno, dvoje roditelja koji rade već i najobičnije uredske poslove 8-16 izostaju iz kuće 9-10 sati dnevno, a na povratku ih čekaju ne samo djeca nego i kompletno kućanstvo, pa nema šanse da se to "slobodno" vrijeme uopće čitavo posveti djeci.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se, i super mi je i ovaj post od šafran - realno, dvoje roditelja koji rade već i najobičnije uredske poslove 8-16 izostaju iz kuće 9-10 sati dnevno, a na povratku ih čekaju ne samo djeca nego i kompletno kućanstvo, pa nema šanse da se to "slobodno" vrijeme uopće čitavo posveti djeci.
    Mi smo se godinama snalazili tako da smo djecu uključivali u sve - ako smo htjeli vrijeme provoditi s njima, to je bilo isto vrijeme koje je korišteno za pospremanje kuće, razvrstavanje veša, kuhanje i slično. Jedino sam peglala (minimalno) u kasnim noćnim satima, ostalo je uglavnom bilo "integrirano vrijeme". Pa tako moj stariji već puno godina zna bolje sastaviti usisavač s vodenim filterom nego ja, a mlađi je kuharski pomoćnik, pa i više. To mi nije problem. Problem zna biti ovo što vertex kaže - veća djeca ponekad trebaju pomoć oko zadaća, a to ne možeš integrirati s nekim drugim poslom nego baš treba odvojiti vrijeme za to, često i više nego provedeš s djetetom (jučer sam ponavljala kemiju za osnovne škole - sin mi je doma bolestan, a gradivo ide).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •