Pokazuje rezultate 1 do 50 od 341

Tema: Kako imati malo mira...???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja ni ne mislim da roditelji djeci trebaju bit posveceni 100%, dapace ne znam sto to znaci. I da, ne nadju ni svi nezaposleni roditelji vremena i snage za djecu..

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ni ne mislim da roditelji djeci trebaju bit posveceni 100%, dapace ne znam sto to znaci. I da, ne nadju ni svi nezaposleni roditelji vremena i snage za djecu..
    Sto posto tog vremena, to sam mislila, dakle 4 sata djeca provedu sa roditeljima, ali nije realno misliti da su im rdoitelji sva ta četiri sata svaki dan posvećeni, odnosno da ih uopće provedu u istoj prostoriji npr.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Sto posto tog vremena, to sam mislila, dakle 4 sata djeca provedu sa roditeljima, ali nije realno misliti da su im rdoitelji sva ta četiri sata svaki dan posvećeni, odnosno da ih uopće provedu u istoj prostoriji npr.
    Pa naravno! I klinci trebaju predah od nas, kao i mi od njih. Isto kao što povremeno trebamo zajedništvo. Moj mlađi sin je čak i kao sasvim malo dijete nužno trebao vrijeme samo za sebe. Stariji tek sad u zadnje 2 godine pokazuje te sklonosti. Taman mi je super to došlo - odmak...

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

kad već uspoređujemo prošla vremena i sada vjerujem da se radilo podjednako,dobro puno radnih mjesta tada nije ni postojalo,ali ono što je važnije uz puno manje stresa i puno više egzistencijalne sigurnosti (pod tim mislim posao, stanovanjei sl) naši su se roditelji manje bavili djecom nego mi danas. bilo je u smislu dijete treba biti nahranjeno, okupano, u tehničkom smislu pokriveno a za ostalo kako tko..ako ga previše nosiš razmazit ćeš ga, nedaj bože da spavaš sa njim u krevetu, hrani ga u točno određeno vrijeme, mora se igrati sam da se ne nauči previše na pažnju i takve primjere sam ja slušala od svoje okoline. nije da se tu radi o zanemarivanju ili slično već je to bilo normalan obrazac ponašanja i odgoja. a mi smo danas preosviješteni na koji sve način naše ponašanje i djelovanje/nedjelovanje može/hoće/neće utjecati na našu djecu i stvoriti ih ovakvima ili onakvima. i onda nas ta ogromna odgovornost muči i grize.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

i ja sa svojim obavljam sve kućannske poslove dok je još mali i to ga zanima, najbolja stvar za njega je vješanje veša

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •