-
Moji su okrenuti glavicama prema dole vec od 28 tjedna i tako su i ostali.Doktorica moja je rekla da cu normalno rodit da to nije za carski i ja se veselom tomu.Uzasno se bojim carskog,ja bi morala trazit da me skroz uspavaju,neznam kak bi izdrzala da sam budna i da oni dole cackaju po meni.Ali sad cemo vidjet sta ce mi u bolnici reci na prvom pregledu.E sad da vas pitam.Preksinoc su mi bebe ludovale u trbuhu,donji dio trbuha me jako bolio u razmacima ali nepravilno,tako i kriza,jedva sam nesto od spavala,ali ajde i to je proslo,pa sam samoj swbi rekla lazni trudovi.Jucer stojim kraj stola i takav pritisak mi se napravio na mjehur da nisam stigla do wca iscurilo iz mene nesto nije toga bilopuno da bi rekla da mi je puko vodenjak(sa vodenjakom nemam iskustva jer su mi oba puta busili u bolnici)znaci koda mi je malo plodne vode malo iscurilo nisam mogla zaustavit,jos sa otisla na wc i popiskila sam jos par kapi.Cak sam se i nocas naspavala sto vec dugo nisam,bebice su se umirile,pa sam mogla naci polozaj za spavanje.Danas su isto mirne ak sam ih dvaput osjetila lagano.Trbuh mi tvrd vec par dana.Pa me zanima sta mislite da li je to to,dali bi ja uskoro mogla na u bolnicu,cak i prije pregleda na koji idem u ponedjeljak.Bojim se da se one pripremaju,sta vi mislite
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma