Pokazuje rezultate 1 do 50 od 81

Tema: blizanci-indikacija za carski?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    m2b avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Sanna4 prvotno napisa Vidi poruku
    m2b moji su idealno postavljeni...oba glavicama dole, prvi je vec namjesten za izlaz i muci me vec danima da moram ici na wc non stop....nadam se da će tako i ostati...doktor kaze da ce sigurno biti vaginalni porod ukoliko se nesto ne zakomplicira...26 tjedana! brzo će ti proći do poroda...meni kao da je to jučer bilo..tek ti sad trbuh počinje pravo rasti ...mimi ja bi samo htijela imati mogucnost izbora a ne da me prisile na nešto zato što se njima u rodilištu žuri s porodom...i ako vidim da ne mogu izdrzati da postoji opcija epiduralne...
    Od kad su tako???
    To što su oboje glavicama prema dole zvuči idealno!

Držim ti fige da izdržiš još 3 tjedna i da sve bude školski, po mogućnosti da dođeš bar 9 prstiju otvorena! :D

Sanna4 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj m2b prvotno napisa Vidi poruku
    Od kad su tako???
    To što su oboje glavicama prema dole zvuči idealno!

Držim ti fige da izdržiš još 3 tjedna i da sve bude školski, po mogućnosti da dođeš bar 9 prstiju otvorena! :D
    haha hvala na lipim zeljama!!
    obojica su tako od 24. tjedna, iako je doktor govorio da imaju jos dosta mjesta za promjenu položaja, blizanac 2 se bio mrvicu pomaknuo prema gore u poprecni položaj tokom 28. tjedna ali se brzo vratio natrag. sad samo cekamo da požele vani... kako su tvoje bebe postavljene?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •