Citiraj m2b prvotno napisa Vidi poruku
gle, naravno da smo neinformirane kad se informacijama manipulira, zato i smatram da svaka od nas treba doniti SAMA odluku o tome kako će roditi!

Evo reci, otkud tebi da CR nije skigurniji za bebe?
Epiduralna ima svojih nuspojava ali ako je šef anestezije daje svojoj ženi i ja je želim!!!!!!!!!!!

Svjesna sam na kojem forumu pišem i da se ovdje previše propagira jedna ideja ali ne mislim ni da je to dobro. Npr. daddycool je morao napisati da ovo što sam ja napisala nije točno ali ne vidim da je to isto objasnio. Valjda moji poznanici, rodbina i dr-i lažu!
želiš li donijeti odluku bez da si informirana?
informacijama se možda manipulira ali pošto si ovdje znači da si relativno informatički pismena, a na internetu se može pročitati i saznati puno toga. naravno, pod uvjetom da možeš filtrirati relevantne izvore od onih nerelevantnih.

ovdje se ništa ne propagira "previše" već je ovaj forum u vlasništvu udruge RODA a ako si pročitala ono što o udruzi piše na portalu onda si vidjela:

"Vrlo nam je važan i program poroda. Na području ovog programa aktivno djelujemo na promjenama unutar zdravstvenog sustava, a u smjeru omogućavanja prirodnog i neometanog poroda u Hrvatskoj. Rodina je velika želja usvajanje postupnika za skrb tijekom normalnog poroda, kojim bi se humanizirao proces rađanja, omogućio neprekinut kontakt majke i djeteta tijekom boravka u rodilištu, te smanjilo opterećenje zdravstvenog sustava."

i

MisijaRode je mijenjati društvo u društvo odgovorno prema djeci, roditeljima, budućim roditeljima i obiteljima - informiranjem, educiranjem, aktivnim zagovaranjem i sudjelovanjem u procesima promjene, kao i poticanjem roditelja i ostalih društvenih skupina na preispitivanje postojećeg stanja i sudjelovanje u promjenama.

I da, to što si napisala nije točno bez obzira tko ti je to rekao i to nema veze sa našom udrugom nego sa notornim činjenicama.
Isto kao što je i činjenica da je carski rez operacija sa svim rizicima koje svaka operacija donosi. Za neku rodilju je nužan, za neku nije.