-
Produženi boravak u Splitu
Nećak na jesen kreće u školu. Sestra razmišlja o produženom boravku. U obzir dolaze škole Manuš i Split 3. Imate li kakvih iskustava? Preporuka, komentara? Hvala.
-
Sin je na cjelodnevnom boravku u Pojišanu a i cura koja kreće na jesen će isto tako. Iskustva su ok. Nastava je od 8-16 ali dijete se može dovesti već od 7 i uzeti do 16,30. Imaju dvije ravnopravne učiteljice koja svaka predaje svoju grupu predmeta ( jedna hrvatski, glazbeni, likovni a druga matematiku, prirodu, tjelesni). Sve obave u školi. Kod kuće nema dodatnog učenja osim stranog jezika. U razredu ih je 17 i jako dobro funkcioniraju. Sve u svemu sam zadovoljna. A i dečko se ne žali.
-
Hvala na iskustvu.
Split 3 i Manuš nemaju cjelodnevni već produženi boravak.
-
Maruška, mogu ti ja na pp za Manuš, ali ne ovog časa. Ili ako se sretnemo, ili mi pošalji mob na pp pa se možemo i cut.
-
Uopće se nisam sjetila da su tvoji doli!
Javim ti se.
-
Split 3 ima cjelodnevni boravak kao što je napisala Ejla-S (kao i Pojišan), a Manuš ima produženi boravak. To je različito.
-
Vertex može i meni na pp, obzirom da razmišljamo o produženom boravku u školi Manuš, a imamo neke dvojbe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma