drage moje!
pozivam vas na prvu ovogodisnju MPO kavicu u subotu, 01.02. u 18h, u kaficu Leggiero u Avenue mall-u.
nepusacki prostor je vec rezerviran za nas - pusaci se uvijek mogu izdvojiti na cigaretu-dvije
ajmo se pobrojati:
1. bubekica
drage moje!
pozivam vas na prvu ovogodisnju MPO kavicu u subotu, 01.02. u 18h, u kaficu Leggiero u Avenue mall-u.
nepusacki prostor je vec rezerviran za nas - pusaci se uvijek mogu izdvojiti na cigaretu-dvije
ajmo se pobrojati:
1. bubekica
joj, pa kud baš ovaj vikend... nažalost, nismo u zg![]()
probam doći sa Čupavcem na kratko... malo mi je kasno s obzirom da mi je u subotu b-day i pripremam večeru doma.
al kud baš vikend.... možda neki dan u tjednu?
Ako bude koji dan u tjednu, računajte i na nas...
ja mislim da neću uspjeti doći,imam već neki dogovor
Joj...a ja baš imam transfer u subotu ujutro...ne znam jel baš pametno odmah šalabajzati taj dan (iako je to samo 4 tram stanice od mene), ajde javite mi se vi sa više staža po FET-u
mg1975
nema razloga da miruješ doma, osim ako budeš u hiperstimulaciji. malo šetnje i druženja nikome i ničemu ne moće štetiti.
bubekica,
žao mi je, ali ja ne mogu![]()
nakon FET-a definitivno mozes na kavicu....
curke, zao mi je sto neke od vas ne mogu, jako vas/nas je tesko sve uskladitiovo je bilo brzinski sklepano, ali mozemo po uzoru na rijecanke vec sad dogovoriti iducu kavicu - za negdje 2 tjedna.
Ja isto ne znam dal ću doć, jer obično subotom navečer imam goste...više bi mi odgovarao radni dan...ako mi se pak nitk ne najavi, dođem!
PS, Inesz, sanjala sam da smo na kavici, a ti prijavila malo![]()
![]()
Eto, mi se javljamo na popis za 2 tjednauživajte!
cure lijepo se provedite, misliti ću na vas i samo da znate stalno maštarim o kavici na kojoj ću doći sa lavićem, nekako mi je u glavi Bundek, lijepo vrijeme, puno trbuščića
a one koje se dvoume jer nisu još nikada bile na kavici - odite biti će vam super
Lina, sigurna sam da govorim u ime svih... JEDVA ČEKAMO DA UPOZNAMO TVOG LAVIĆA NA KAVI!i da, namjerno vičem!
))))
ja dolazim pa makar nas bilo 5![]()
čuj i slabo posjećene kavice imaju svojih prednosti - stigneš sa svima natenane podivaniti
Kavicaaaasuper da nisam kasno vidjela. ja dolazim!
Juuuhhhuuuu pa ipak nas ima! Vidimo se sutra u AM! Jedva čekam vidjeti vas!![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 31.01.2014. at 08:45
Mury, voljela bih te vidjeti, probaj doći bar na kratko! (cure, ako mogu ja iz Pule, preko onog Gorskog kotara, možete i vi iz Zagreba, nemojte da vas počnem vikati)
A joj Sneki,i ja bih tebe voljela vidit,da je bar oko 12,13 sati.....ili blize istoku,nije mi av.Mall bas za skoknut....bojim se da necu moc doc,vec su mi se gosti najavili predvecer....osim ako odgode![]()
Ma bit će vam dobra kavica svakako... Danas vidim da piše da su tamo rakije 7, a kuhano vino 9 kn![]()
Uživajte!
Vjerovatno navratim, ovisi kak mi bude raspored nakon prije podneva na brdu.
Dobro da je isti vikend kavica u većini gradova, ovaj put dolazim u zg![]()
Eh, šta reći....svi vi koji niste bili, nek vam bude krivo i žao... Nama je bilo lijepo...![]()
velika pusa maloj grupici s kavice:
kameleon, strašna, snekica, tikki i clematis!
![]()
tko bi rekao da će se od 5 Zg kavopija naći 2 Riječke kavopije
pusa svima!
Al je ona čokolada bila dobraaa
Baš je bilo super na kavici, drago mi je da sam vas vidla curke
Je, da, ali onda nije bila, koliko vidim tek si od danas Karlovčanka![]()
3 zagrebacke![]()
Zao mi je sto sam tek danas vidjela da se dogovaralo za kavu![]()
! Vise srece dr put
ajmo puf u glavu, ako prodje prodje
kava, srijeda, 26. veljace, 17:30, slasticarnica millenium.
1. bubekica
Huh, ne znam baš hocu li ovaj put moci doci....dosta mi je ovih dana ZG
Pokušat ćemo navratiti na kratko... Malo nam je nezgodno do tamo ako je ružno vrijeme. No ako bude lijepo svakako se vidimo![]()
rado bih vas vidjela, ali ovisi mi o poslu hoću li stići ili ne
Neću ništa 100% obećati, potvrdim dolazak u utorak navečer.
sto cemo s kavom?
Ja sam planirala svratiti na kratko jer mi Eva ide na kupanac i spavanac dosta rano... Pa dok se vratimo iz grada to bi potrajalo. No, ako smo samo nas par jel kome bolje odgovara avenue mall?
ja sutra ne radim i totalno sam fleksibilna!
kad i di se nadjemo? pa tko nam se pridruzi pridruzi![]()
onda 17h, avenue mall?