-
seks,menga i test za trudnocu!!
curke,rodila sam prije 6 tjedana. Dojila sam samo mjesec dana jer vise nemam nlijeka, djete palo na tezini , morala sam nadohranjivat sve dok nije nestalo skroz...ali menge jos nema!!MM i ja smo imali odnose prije 2 dana (bez zastite ali nije svrs. u mene) i naravno da sam odmah nakon pozalila sto je bilo bez zastite!
1. Kad ce doci moja menga??kakva su vasa iskustva?
2.dali je moguce da sam trudna??
MM kaze da je pazio ali crv u mojoj glavi radi jer se uzasno bojim drugog poroda zbog loseg iskustva na prvom!
3.Kad bi mogla napraviti test na trudnocu s obzirom da jos nisam dobila mengu nakon poroda pa neznam ni kad bi trebala izostati?!?
-
Moguće ali malo vjerojatno...
nemam slično iskustvo.
ako ne dobiješ kroz dva-tri tjedna napravi test, taman da si prije dva dana i ostala trudna prerano je za test
-
E, moja ti....
Menga ne mora doći mjesecima, ali kada će doći to nikad ne znaš, pa ni plodne dane ne možeš izračunati. Mislim da je malo vjerojatno da si ostala trudna, ali nije nevjerojatno. Za test ne znam što da ti velim, kupi ga za koji tjedan, ako ćeš biti mirnija. I pamet u glavu!
-
-
Ha, čuj, ja nakon dojenja nisam još par mjeseci dobila m, dakle, neizvjesnost ti može dugo potrajati. Pričekaj tjedan, dva pa svakako uzmi test.
-
Nakon prestanka dojenja odmah kriz par dana sam dobila m.
-
ja dobila iako sam jos dojila
-
[nema je jos uvijek ali osjetila sam nekakvo pikanje dole u trbuhu pa se nadam da se sprema doci!
-
A mozda da posjetis svog ginica?? On ce brzo razrijesiti sve tvoje dileme 
Ionako se preporuca 6 tjedana nakon poroda napraviti prvi gin. pregled.
-
bila sam taman dan prije seksa.Cim je rekao sa de sve ok ja krenula u akciju i ubrzo pozalila... Jos nema menge ali neznam ni kad mi treba doc jer to bi bila prva nakon poroda!
-
ja san slican slucaj kao ti, dojila 3 tjedna, dobila mengu 6. tjedan. sritno!
-
Sto reci, nadam se da ce sve biti ok. Drzim fige!
-
jucer sam radila test, nisam mogla vise cekati i negativan!!super a danas ujutro dobila nekakvo krvarenje, krv svjetlo crvena ,nadam se da je menga! Vidjet cemo tokom dana!
-
Curi curi ko uz kabla!! :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma