Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Što za poklon?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Što za poklon?

Ispričavam se što sam upala na vaš podforum, ali rodica slavi svojim blizancima 5. rođendan ( curica i dečko), pa me zanima šta djeca najviše vole u toj dobi? Znam da su spominjali neke Ninja kornjače, al pretpostavljam da nešto od toga i imaju, slikovnice možda ,kakve? Unaprijed zahvalna!

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Za curicu ne znam, ali za dečka su ti Ninje već prošlost. Sad su glavni Lego vitezovi i drugi legići, Mega bloks gusari, transformeri i power rangers.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ima jako puno topica na temu poklona

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zdenka hvala ti, a Romina pa zar je toliki problem što sam otvorila ovaj topic, uostalom nemam toliko vremena za tražiti topice na sličnu temu,a ovdje sam tek odnedavno, pa se još uvijek ufuravam.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Imam curicu od 5,5 godina i obožava Bebe Jagodice i male ponije. Imaš ih u Turbo limaču.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala na savjetima, na kraju sam se ipak kozultirala s rodicom, pa mi je rekla da joj je najdraže da dobiju robicu, jer imaju puno igračaka i tako ja kupila dečkiću košulju (frajersku), a curici rebe šarene, zvonarice, na neke cvjetove, mislim da će im se svidjeti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •