Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: bolna upala grla, koliko traaje??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

može biti i virusna
    a može biti i bakterijska
    a nedavno smo na jednoj temi konstatovali da i bakterijska (streptokokna) upala grla može da prođe bez antibiotika, samo duže traje i bolnija je

ja zbog svih tih šta ako, može biti a ne mora da znači, najčešće ignorišem sve boleštine koje me zahvate, osim ako se osećam jako, jako loše (ono što se kod dece gleda, tzv. opšte stanje)

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    može biti i virusna
    a može biti i bakterijska
    a nedavno smo na jednoj temi konstatovali da i bakterijska (streptokokna) upala grla može da prođe bez antibiotika, samo duže traje i bolnija je

ja zbog svih tih šta ako, može biti a ne mora da znači, najčešće ignorišem sve boleštine koje me zahvate, osim ako se osećam jako, jako loše (ono što se kod dece gleda, tzv. opšte stanje)
    to je mudro, baš razmišljam kako nisam trebala krenit sa antibiotikom, mogla sam još malo pričekat. streptokok je svakako nešto što uvijek imamo u sebi, a razigra se kad nam padne imunitet. kako sam ja trenutno dojilja, pretpostavljam da je to, usput sam i neispavana..... ja se osjećam sasvim dobro, osim bola u grlu, i gnojnih čepova..... možda i odustanem od ant

e, jel možeš naći tu temu?
    Posljednje uređivanje od nataša : 30.01.2014. at 20:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •