Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: Obvezno dojenje po zakonu u UAE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ne znam kakve veze moje godine imaju s ovom temom. Ukoliko imaju, slobodno objasni
    Ne mislim da gledam idealisticki, nego realno, u zemlji gdje je dojenje za zene koje mogu dojiti, obavezno, dojenacke formule su sgurno isto tako zabranjene, dojilje su omogucene da pomognu zenama koje iz odredjenih razloga ne mogu dojiti, a sto se tice dobrobiti dojenja i odredjenog educiranja, to mi je isto kao da kazes da ljude treba educirati o stetnosti pusenja. Svi sve manje vise znaju-malo tko izabire ono sto je ok. Znam masu mama koje su odlucile ne dojiti kako im se sise ne bi objesile, ili da dokazu ravnopravnost izmedju spolova, jer, ako muskarac i zena nahrane bebu, onda su dokazali da su jednaki. Na znam kako su ravnopravno podijelili trudnocu i porod,no dobro, necu se time opterecivati. Te iste tvrde da su lijecnici glupi i da su formule jednako dobre. Kad ih cujem, dodje mi da ih nalupam posteno.

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Yummy mummy, ti si jako mlada, jel' da? Malo previše idealistički gledaš na taj zakon.
    Sve što je nametnuto na taj način, stvara otpor. Trebalo bi tamo žene educirati o dobrobitima dojenja, ne im ga zakonom nametnuti.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kakve veze moje godine imaju s ovom temom. Ukoliko imaju, slobodno objasni
    Shvatit ćeš kad odrasteš

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Shvatit ćeš kad odrasteš
    angie, ovo ti je... onak... bezveze

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mislim da je ovaj tvoj komentar zapravo jako bezobrazan i nezreo.

Shvatit ćeš kad odrasteš

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •