Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: Obvezno dojenje po zakonu u UAE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja znam za pricu da su u vinogradskoj bili vrlo neljubazni prema zeni koja je rekla da nece dojiti, za*ebavali su je na razne nacine. ali nije stvar u 'agresivnoj' promociji dojenja nego mi se cini, posto je osoblje vjerojatno vrlo nevoljko pristalo na promjene koje dolaze s titulom 'rodiliste-prijatelj djece', jer im to donosi znatno vise posla nego do tada, da je tu stvar u nekom 'evo vam ga sad, sto ste trazile to ste i dobile' ili 'roda je kriva za sve' stavu, u kojem se usput potpuno isto tretiraju zene koje su rodile na carski i kojima realno treba puno veca pomoc i zene koje su rodile vaginalno. znaci klasika--nedostatak osnovnog ljudskog suosjecanja i pristojnosti, nista cudno za nase bolnice (s naglaskom na rodilista, nehumanost je u najvecoj mjeri upravo u rodilistima).

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    ja posto je osoblje vjerojatno vrlo nevoljko pristalo na promjene koje dolaze s titulom 'rodiliste-prijatelj djece', jer im to donosi znatno vise posla nego do tada, da je tu stvar u nekom 'evo vam ga sad, sto ste trazile to ste i dobile' ili 'roda je kriva za sve' stavu, u kojem se usput potpuno isto tretiraju zene koje su rodile na carski i kojima realno treba puno veca pomoc i zene koje su rodile vaginalno. znaci klasika--nedostatak osnovnog ljudskog suosjecanja i pristojnosti, nista cudno za nase bolnice (s naglaskom na rodilista, nehumanost je u najvecoj mjeri upravo u rodilistima).

Kako puno više posla - djeca su 23h sa majkama koje ih doje i presvlače. Imaju posla s djecom 1h dnevno. Nisam uspjela skužiti šta rade ostatak vremena, kad god sam ja prolazila pokraj njihove sobe, gledale su TV.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •