Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: Obvezno dojenje po zakonu u UAE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Znam da imaju. Isto tako zene imaju pravo pusiti i piti u trudnoci. Imaju pravo pusiti pored novorodenceta i male djece. To im je pravo koje im i zakon dozvoljava. Pitanje je samo radi cega zene imaju veca prava pd njihovih beba?

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    yummy mummy- o čemu ti pričas? žene imaju pravo ne dojii svoju djecu. pa i iz razloga što ne žele da im se sise objese. kao što ti imaš pravo dojiti svoju.
    no i dalje ne vidim poveznicu sa Hrvatskom. unatoč subjektivnom dojmu deaedi.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da imaju. Isto tako zene imaju pravo pusiti i piti u trudnoci. Imaju pravo pusiti pored novorodenceta i male djece. To im je pravo koje im i zakon dozvoljava. Pitanje je samo radi cega zene imaju veca prava pd njihovih beba?
    Zato sto pritisak i represija nije nacin na koji se promice javno zdavstvo u koliko toliko demokatskim zemljama?
    Nego mozda informiranje i edukacija?

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sirius, apsolutno se slazem da ljudi trebaju biti educirani o tome koliko je dojenje bitno za bebe i koje su opasnosti od dojenackih formula za bebino zdravlje, pa nekad cak i zivot, s time da ne mislim na zemlje treceg svijeta.
    Ipak, meni se nekako cini da ljudi jesu educirani, ali, da nisu motivirani, kako sa strane zdravstvenih radnika, tako i sa strane prehrambene industrije. Mnoge bolnice dijele dojenacke formule besplatno. Osobno sam dozivjela da mi je lijecnica opce prakse rekla da sam smijesna sto dojim svoju 3 mjesecnu kcer (napominjem da je bila lijepo razvijena beba), a da me drugi lijecnik pitao jesam li luda sto sam dojila godinu i pol. Mislim da ovaj zakon ne pritisce toliko majke (od kojih vjerujem da velika vecina zeli dojiti) koliko pritisce zdravstvene djelatnike da im pomognu u tome da donesu ispravnu odluku za njihove bebe.
    Eto, to je neko moje misljenje.

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Zato sto pritisak i represija nije nacin na koji se promice javno zdavstvo u koliko toliko demokatskim zemljama?
    Nego mozda informiranje i edukacija?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da ovaj zakon ne pritisce toliko majke (od kojih vjerujem da velika vecina zeli dojiti) koliko pritisce zdravstvene djelatnike .

pa zakon ne kriminalizira zdravstvene djelatnike, nego majke. koje muž može prijaviti ako ne doje.
    dakle, ipak se ne slažeš s ovakvom varijantom zakona.

a mene živo zanima provedba ovog zakona u UAE.
    i sve varijante koje mi padaju na pamet su mi živa komedija.
    kako neko reče, sisopolicija, koja provjerava jel žena ne doji radi obješenih cica ili radi nekog drugog razloga. i muž koji ju prijavljuje, umjesto da lijepo odriješi ionako debelu kesu, i plati nove cice nakon dojenja.

joj, ja nikako da uočim potencijal teme, i u kojem smjeru bi se trebala razvijati, a da postane odlična

daj malo smjernica apri, usmjeri raspravu

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    daj malo smjernica apri, usmjeri raspravu
    zgražanje ti nije dovoljno?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke