Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: Obvezno dojenje po zakonu u UAE

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Amen na mamicu. Sve su mi manje simpaticni ekstremni stavovi. Posebno oni koji se argumentiraju objektivnom istinom. Znam zasto to kazem, bila sam i sama jedno vrijeme takva.
    Svi smo mi takvi na početku tog roditeljskog puta. Rekla bih čak da to i nije loše. Ne smeta mi ni to što sestre u rodilištima forsiraju dojenje, i to smatram dobrim zato što većina žena koje neće dojiti djecu, to neće učiniti radi nedostatka informacija. I sama sam mislila da se nikada neću gnjaviti dojenjem svoje djece dok nisam dobila informacije.

Ali dođe onaj trenutak prosvijetljenja kada shvatiš da nije sve u tvojoj moći, da dojenje i općenito principi povezujućeg roditeljstva nisu čarobni štapić koji će tvoje dijete i njegov život učiniti savršeno sretnim, ispunjenim, zdravim,
    da unatoč tome što si ti pilio i tupio po dojenju i rodinoj tablici, ono će najvjerojatnije u životu preferirati dobar hamburger sa extra majonezom,
    da unatoč tome što si ti pilio i tupio sa "ne po guzi" i spavao sa njim do x-te godine života i nosio ga u slingu do srednje škole, ono će prvom prilikom povući neku curicu za kosu, izlemati onog dečkića iz drugog ce i isplaziti jezik učiteljici,
    da unatoč tome što si ga vodio po raznoraznim kulturnim aktivnostima, na engleski, karate, violinu, muzeje, ono će dignuti ruke na "ustaj sine, majka zove.."

Karikiram, da, ali mislim da se kuži the point.
    Posljednje uređivanje od *mamica* : 05.02.2014. at 12:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •