Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: Obvezno dojenje po zakonu u UAE

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je ovaj zakon jako podsjetio na stavove bolničkog osoblja koje sam 2x doživjela u bolnici. I slažem se da je bizarno, zar nije, da toliko na SD tupe oko dojenje (a to zovu promocijom), da imaš osjećaj kao da si npr. u UAE i da će samo doletit neki kamen. To je MOJ dojam. I ostalih žena koje su bile sa mnom u sobi, ali sad govorim samo u svoje ime.

LOL. Evo te potpisujem, meni je boravak na SD-u bio stila da sam se uistinu osjećala ko zarobljeni Ameri negdje na Istoku i došlo mi je vikat "I'm an American citizen, call my ambassador", i to sam više puta rekla, i napisala prije na Rodi, a sad je uletila ova poveznica, fakat bizarna, ali bizaran i stvaran je bio i moj osjećaj, jednako stvaran kao i bilo koji drugi osjećaji. Ono... ne smijem imat bebu u sobi da dojilje ne vide.. bio je stil "il se snađi, ili... nisi naš problem". A road to hell itd. Ili - sve je u načinu primjene, zaludu ti lijepe misije i vizije. Nakon iskustva s friendly rodlišitem, za mene je UNICEF mrtav i ne dam im niti kune, niti za jednu akciju ever u mom životu. A nije da nisam bila po bolnicama, ali to.. to će mi se stvarno usjeći u mozak.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 05.02.2014. at 13:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •