Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: Obvezno dojenje po zakonu u UAE

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    ina, već sam te pitala zašto to kačis unicefu - ako je u pitanju bio bezobrazluk i neprimjereno ponašanje, za to je odgovorno isključivo bolničko osoblje. promocija dojenja se ne izjednačava s dojenjem pod svaku cijenu i nije unicef odgovoran za to što je neki pametnjaković prešao granicu i s edukacije zabrazdio u maltretiranje.
    a ova priča o švercanju bromergona mi je grozna, ali ne zato što ga ženi nisu dali na njezin zahtjev, već zato što je na svoju ruku išla uzimati lijek koji može imati svakojake nuspojave. ne vidim tu grešku bolnice - upala se ne rješava bromergonom.
    Pa zar nije titula koju SD ima dobivena od Unicef-a?

Bromergon sam i ja nabavila čim sam došla doma iz bolnice nakog drugog poroda - nije bio švercan, jednostavno sam doktoru rekla da neću više pokušavati dojiti, jer sam vidjela da mi se opet ponavlja apces od prvog poroda, on me upoznao sa rizicima, ja ih prihvatila.

Ono što meni nije bilo jasno - nakon pokušaja dojenja sa prvom bebom dobila sam teški apces, operirana u općoj anesteziji, 2 tj hodočastila u bolnicu na previjanje rane koja se radi mlijeka nije smjela šivati. I na drugi porod donesem na SD medicinsku dokumentaciju sa mišljenjem radiologa i spec za dojke da su mi operativnim zahvatom prekinuti mliječni kanalići - dakle, šanse da dojim su nikakve, jedino sam mogla zaraditi opet apces - jer mlijeko se stvara, a ne može van. I nikoga na SD nije to zanimalo, samo bi frknuli nosom na te papire, uz komentar, ma samo vi probajte dojiti, sigurno će ići! WTF - pa kuda da ide! I naravno, čim je došlo mlijeko, vidjela sam šta mi se opet radi, na toj operiranoj dojci. Ali na SD to nikoga nije zanimalo. Samo sam po 100ti put čula - masirajte se mama, neka beba vuče, i neka vam muž donese kupus!
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 06.02.2014. at 14:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •