Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: Obvezno dojenje po zakonu u UAE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim, bolnica bi trebala bit mjesto di ćeš dobit pomoć. Kad sam ja bila tamo čudila sam se ovima koje su bježale 3. dan s potpisom da idu na vl. odgovornost. 3. dan mi je bilo sve jasno, a samo je mit bio da bebe ta tri dana samo spavaju itd. Još to kako-tako prežive žene s kojima je sve OK, ali carice, i ove koje kači neka komplikacija.. ma cilj je samo dočepat se kuće di ćeš dobit pomoć.

Ja sam tražila da me puste doma 36 sati nakon poroda, nisam trebala ništa potpisati.

Sa mnom u sobi je bila žena koja je rodila čini mi se 5-og sina i tražila pedijatra/ginekologa da joj daju bromergon, jer se ona nema namjeru zezati s dojenjem. Reakcija pedijatra je bila onako čisto kul, kao ako je to vaša konačna odluka evo vam tableta i adaptirano. Doviđenja.

Ovo prisilno dojenje u UAE je čista katastrofa.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    Reakcija pedijatra je bila onako čisto kul, kao ako je to vaša konačna odluka evo vam tableta i adaptirano. Doviđenja.
    Upravo tako bi, po meni, trebalo biti. Pa što god ko mislio o tome, puno mu je pravo da u svom kružooku diskutira o razini njene sebičnosti.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Upravo tako bi, po meni, trebalo biti. Pa što god ko mislio o tome, puno mu je pravo da u svom kružooku diskutira o razini njene sebičnosti.
    je, baš će pedijatar brinuti i diskutirati o njenoj sebičnosti. prije o tome kolike su šanse da će nahebat ako žena dobije neke nuspojave, a on je prepisao lijek bez medicinskih indikacija.

Samo iz zdravstvenih razloga specijalist može propisati tablete Bromergon u dojilja

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

onda se ipak ne slažemo. gore si napisala da se ne zalažeš za to da se na prvu daje. onaj moj prijašnji odgovor se odnosio na tvoj post prije ovoga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •