Trina prvotno napisa
Zašto neke od vas vrijeđa kad netko spomene broj djece, odnosno pita zašto imate jedno (dvoje, šest, osamnaest)? Mene često zanima, ono, baš sam znatiželjna zbog čega netko ima samo jedno ili četvero? I ne smeta mi kad me netko puta kako to da ih ja imam toliko. Smeta mi kad me pitaju jesam li čula za kontracepciju ili kad mene i muža karakteriiziraju kao nekontrolirane seks mašine. Recimo, ja, ako ih imam četvero, smatram da nisam za jedno, odnosno htjela sam ih toliko..da sam htjela jedno, imala bih jedno, eventualno dvoje jer se drugo zalomilo. Pa me zanimaju i stavovi drugih žena koje ne razmišljaju ko ja. Naravno da neću s nepoznatim ljudima o tome, ili s onima za koje znam da imaju problema sa začećem, trudnoćama..Imam dojam da se neke žene malo previše češu tamo di ih svrbi, bespotrebno. Ne znaju svi drugi ljudi da ćete, ako će vas pitati koliko imate djece, kući kasnije šest minuta čupati kosu i pisati bijesne postove na forumu.
Da se malo vratim na temu..u kojoj sam sad fazi..već mjesec dana su mi svi bolesni, nekoliko dana su svi istovremeno imali visoku temperatutu, gušili se u kašlju i tako to. Pa ih je jedno, dvoje ozdravilo, a onda krenula nova tura bolesti pa su opet popadali jedan po jedan. Sigurna sam da vi s jednim nemate takvih problema pa eto, jedan veliki plus s moje strane. Osim toga, danas, nakon mojih tisuću poticajnih postova u vezi višebrojnih obitelji, ja bi mogla napisati jednako toliko pluseva za jednodjetetne obitelji. Sve ima soje prednosti i mane, čemu se opterećivati