Pokazuje rezultate 1 do 50 od 172

Tema: Obitelji s jednim djetetom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj xxx prvotno napisa Vidi poruku
    Prvo ti moram reći da te stvarno lijepo čitati, glas razuma ovog foruma kako je netko rekao
    A sad, zašto me briga što tko misli...a boli me, ne mogu si pomoći, kad mi netko dijete naziva zakinutim.
    A još najgore od svega mi je kad se počne o tome kako nas jednog dana neće biti, i kako djete neće imati nikog svojeg.
    Iako moja odluka čak ne mora biti konačna, imam "tek" 31 g. i mogla bi realno imati još djece, ali u ovom trenutku si to ne mogu ni zamisliti.
    Evo ja se mirim sa svime, jedino s ovime ne. Ne znam zašto, ali to me najviše boli, a dijete ima 7 bratića/sestrični, a s 4 od 7 je svaki dan po 8 sati dnevno.
    Od rođenja nikad nije bio "jedinac", uvijek imamo nekog kod nas, ali što će biti jednog dana, kad nas ne bude,...?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja se mirim sa svime, jedino s ovime ne. Ne znam zašto, ali to me najviše boli, a dijete ima 7 bratića/sestrični, a s 4 od 7 je svaki dan po 8 sati dnevno.
    Od rođenja nikad nije bio "jedinac", uvijek imamo nekog kod nas, ali što će biti jednog dana, kad nas ne bude,...?
    ja računam da će imati prave prijatelje. baš smo nekidan razgovarali o tome kako obitelj dobiješ, a prijatelje biraš. nemaju svi idilične odnose u obitelji. ja nisam jedinica i dobra sam s bratom, ali imam i par prijateljica koje su mi bliske kao sestre (iz onih idiličnih obitelji)

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    ukoliko izbora nema, onda ti je ovakvo razmišljanje na razini, kako kaže enela, šbbkbb. tko zna što će biti jednog dana kad vas ne bude?

a možda će m živjeti u australiji pa će se jednom godišnje viđati.
    a možda se neće ni viđati jer uopće nisu bliski.
    a možda bi bilo baš genijalno da imam troje jer se ovo dvoje neće slagati, a treće bi bilo srodna duša....
    a možda bi bilo još genijalnije da moja djeca imaju sedam bratića i sestrični. što nemaju. možda bi bilo super da je moja sestra ranije rodila pa da su bliže godinama.
    il, da sam ja ranije rodila drugo, pa bi bili možda bliskiji, djelili zajedničke interese...
    a možda su u šumi

jednostavno, život je prenepredvidljiv, a da uopće razmišljaš o tome što će biti za toliko godina.

a ako izbor postoji, onda ti je ipak mjesto na onom drugom topiku

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anemona, a jesi li ti jedinica ili imaš brata ili sestru ?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Anemona, a jesi li ti jedinica ili imaš brata ili sestru ?
    Brata.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •