Pa evo, mene nije da vrijeđa i razumijem da ljude zanima, pa neka pitaju. I rado bih da onda mogu dati odgovor koji će ti ljudi razumjeti. Za to bih trebala svaki put objašnjavati kako imam vrlo neredovit i dug ciklus, pa mi je teško odrediti plodne dane. Ali vidim, čak i ako natuknem nešto u tom smjeru, da su oni već sami odredili zašto ja ne želim drugo. Pa se moram pomiriti s tim da oni mogu o meni misliti što im drago. No pretpostavljam da nije svakom svejedno. Inače sam tip koji bi to bez problema objasnio svakom koga zanima, ja nemam problema s time, ali onaj tko pita to zapravo ne želi čuti. Nekad dođe i do malo glupih situacija, recimo da me to netko pita prilikom ručka gdje su prisutni svi ljudi s kojima radim i to dovikujući se s jednog kraja stola na drugiJedino što mi preostaje je doviknuti nazad da mi je bitnija karijera ili da mi je dosta pelena za ovaj život
Treba se s tim moći pomiriti, a nije svakom lako. Tako da razumijem obe strane, zapravo.

Jedino što mi preostaje je doviknuti nazad da mi je bitnija karijera ili da mi je dosta pelena za ovaj život 
Odgovori s citatom
)