xxx ajde sad nemoj pretjerivati i u jednom slučaju pretpostavljati da je netko samo mislio (jer ti tako paše), a u drugom slučaju da je i izgovorio jer ti to ne paše.
stvarno u svakakve krajnosti možemo ići, brate mili.
xxx ajde sad nemoj pretjerivati i u jednom slučaju pretpostavljati da je netko samo mislio (jer ti tako paše), a u drugom slučaju da je i izgovorio jer ti to ne paše.
stvarno u svakakve krajnosti možemo ići, brate mili.
Nisam ja pretpostavila da je netko samo mislio jer to tako meni paše, fali taj citat od mim, na koju se komentar i odnosio. žena je lijepo napisala da ona to pomisli kad vidi mnogobrojne obitelji, ali ne kaže.
Ne znam citirati više postova, sorry. Vjerojatno sam trebala pustiti nju da odgovori.
Pa žena je dobro reklaja se često ne usudim pitati neke stvari da se ljudi ne nađu u glupoj situaciji da mi objašnjavaju je li im se dijete zalomilo, ili kako već odavno nisu s partnerom za čije zdravlje pitam
Ali evo, treba se pomiriti sa situacijom i shvatiti da će uvijek biti onih koji o tome ne razmišljaju. Kad sami prihvatite da nije kraj svijeta ako ćete imati samo jedno, netko možda ni jedno, i da je svejedno što o vama misli osoba koja postavlja pitanje a nije dovoljno pametna da može razumjeti odgovor, onda ćete moći izdržati i takva pitanja.
jedino što anemona nije otvorila temu radi pitanja, nego radi sebe
uvijek je maštala o više djece, a ostala na jednom. osjeća želju za još jednim, a to se neće realizirati (samo radi AM neću ni u ludilu pitat zašto).
i kako si pomoć u toj situaciji.
na tu temu, mislim da je peterlin lijepo napisala - ne radi se o prednostima i nedostacima. radi se jednostavno o razlikama.