-
nekoliko puta sam bila u Veneciji na maskembalu, solo s frendovima. I ne bih djecu vodila na te jednodnevne izlete - očajna je gužva, a zimi zna biti hladno.
S djecom smo dva puta posjetili Veneciju. Onak usput, kada smo išli u gardaland i kada smo se vraćali sa skijanja. prvi put su bili relativno mali, pa smo se do Trga Sv Marka i anazad vozili vaporetom. Tafda ih se Venecija nešto nije dojmila. Drugi put smo išli ciljano u Duždevu palaču. Tada su već bili veći pa smo odšetali do Sv marka i sama Duždeva palača je bila imresivna. iako je bio siječanj, vrijeme nas je poslužilo i nije bilo hladno. no nazas smo ipak ušli u vaporeto (iako smo to mogli i preskočiti, s obzirom da su se već vozili) - linija po grand kanalu je zgodna, ali ta vožnja traje i traje jer staje svako malo - i dosta košta.
Svakako je bolje ići u proljeće/jesen i to u vlastitom aranžmanu. ove fore s busom meni nisu za djecu. iako moj junior uskoro ide baš busom na taj jednodnevni izlet ali to je vezano uz muzičku omladinu (to se sada tako ne zove)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma