nekoliko puta sam bila u Veneciji na maskembalu, solo s frendovima. I ne bih djecu vodila na te jednodnevne izlete - očajna je gužva, a zimi zna biti hladno.

S djecom smo dva puta posjetili Veneciju. Onak usput, kada smo išli u gardaland i kada smo se vraćali sa skijanja. prvi put su bili relativno mali, pa smo se do Trga Sv Marka i anazad vozili vaporetom. Tafda ih se Venecija nešto nije dojmila. Drugi put smo išli ciljano u Duždevu palaču. Tada su već bili veći pa smo odšetali do Sv marka i sama Duždeva palača je bila imresivna. iako je bio siječanj, vrijeme nas je poslužilo i nije bilo hladno. no nazas smo ipak ušli u vaporeto (iako smo to mogli i preskočiti, s obzirom da su se već vozili) - linija po grand kanalu je zgodna, ali ta vožnja traje i traje jer staje svako malo - i dosta košta.

Svakako je bolje ići u proljeće/jesen i to u vlastitom aranžmanu. ove fore s busom meni nisu za djecu. iako moj junior uskoro ide baš busom na taj jednodnevni izlet ali to je vezano uz muzičku omladinu (to se sada tako ne zove)