Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: pedijatar u Splitu

r_i_t_a avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno pedijatar u Splitu

ispričavam se ako je tema već bila..
    Trebam pedijatra za bebicu pa ako može kakva preporuka jer nisam još odlučila gdje ću ga vodit.
    Neznam u Splitu koji je dobar pa mame koje imaju kakvu preporuku molila bih.

može i na pp,ako je ovako problem

happygirl avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam se odlučila za dr. Vukovića u ambulanti Mertojak. Išli smo na preporuku prijatelja i moram priznat da sam prezadovoljna s njim. Pedantan je i pažljiv, i nije prevelika gužva (barem nije bila ova tri puta što smo bili kod njega).
    Čula sam da je dobar dr.Matić ali kod njega je totalna gužva i dijete se razboli u čekaoni.
    Moj perić je bio dr. Kurajica na Bačvicama ali čovjek će uskoro u penziju pa da ne mijenjam pedijatra odabrala sam Vukovića.

r_i_t_a avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

D li znaš tko još radi na Mertojaku

happygirl avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj r_i_t_a prvotno napisa
    D li znaš tko još radi na Mertojaku
    na Mertojaku ti je još jedna ženska, ali svi se žale da je prevelika gužva i da se čeka minimalno sat ipo. Kad god dođem tamo za nju ima najmanje 15ak ljudi. Još jednom želim pohvaliti Vukovića, bila sam opet u njega-super je lik. Sve najbolje o njemu-preporučujem ga! Onako na prvu izgleda malo zbunjen ali kad zagusti sve ti lijepo objasni, pedantan je, ne prepušta ništa slučaju i jako je pažljiv s djecom.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mi smo se upiali kod Dr.Dadić na bačvicama, žena je prezakon! Bebe je obožavaju a dica joj sama sidaju na stol...isto je već u godinama premda mi se ne čini baš za penziju?!? Ima jednu manu, zamjena joj je katastrofa! Neka mlada napuvana bezvezna...

lillifee avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mi smo na mertojaku kod dr.meire kraus. dosli smo do nje na preporuku prijatelja i jako smo zadovoljni njom. istina je da se neki put ceka duze da se dodje na red, ali meni nije frka, jer si zbilja za svakog pacijenta uzme vremena. trudi se upoznati dijete i uvjete u kojima raste. nije sklona davanju antibiotika ukoliko stvarno nije krajnje nuzno i jako je temeljita kod svakog pregleda. no sto je najvaznije, djeca je vole, a mm i ja joj vjerujemo. do sad je svaka rijec koju je rekla bila "na mjestu".

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mi smo bili kod m.kraus i moja preporuka ti je ako ti dijete triba samo na obične preglede uzmi je ali ja san tribala pouzdanu ped koja će mi sve detaljno provjerit vidite iz potpisa i zbog čega a ona je toliko bila neljudska i nehumana e i red je ajme i ne gleda se ko ima prednost :/
    npr dovodim malu nije imala ni godinu oko 19 i 30 sa temp 40 ped je tu a ne želi je primit da ona više ne radi i šta onda???? niti dežurna ne radi ni bolnica ne prima da bi završili na orl-u(bolilo je uho-ima i inače problema sa ušima) i rađena joj je miringotomija(zahvat na uhu) ali bit je da je ta dotična ped nije tila primit uff još san ogorčena

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo u Matića već 7,5 godina
    starijeg smo pred školu prebacili u dr. opće prakse, mlađi je ostao kod Matića

mi prezadovoljni i starim i mladim Matićem

lillifee avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

nessa bas mi je zao

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

lillifee ja san ti prošla brda i kamenje šta se kaže i sa doktorima i pedijatrima i ginekolozima i bolnicama itd tako da s vrimenom naučiš imat svoj stav u tim stvarima i šta se kaže lupit šakom o stol i reć da će to bit tako ili nikako jer nekad ne postoji nažalost druga opcija

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi tri godine idemo kod dr. denis vulic na mertojaku, zena je odlicna i jako strpljiva. kod nje se cesto dugo ceka, ali isto tako, kad udjete unutra, mozete pitati sto hocete i dr strpljivo odgovara, tako da vas ne isprasi na brzinu kao vecina doktora.

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Cure podižem temu, vidim da dugo nije bila aktivna.
    Ubrzo malena dolazi na svijet i mislim da bi se mogla počet lagano raspitivat...
    Preporuke, savjeti?

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Zaboravih napisat sućidar i okolica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •