Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Prijava pedijatra

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno Prijava pedijatra

Ne znam di bi uvrstila temu, no pokidani su mi zivci polako i moram nekako reagirati..
    Postoji li netko da je cuo/procitao/napravio nesto u vezi prijave (nekome) pedijatra?
    Naime, nasa pedijatrica je vrlo nezainteresirana, ne za moje, vec za bilo cije dijete. Znam da ce sad netko reci "to ti je kod vecine tako", no ne moze to!! Vjecito je na telefonu, ne mozes ju nista pitat jer zbrise cim obavi pregled, doslovno ju moras cukat za rukav dok ona tamo nekom vice jel hoce da i njemu cevape naruci (?!?!?!?!). Da ne govorim o tome kako ispadam glupa kod drugih doktora zbog njezine neinformiranosti o dijagnozama, pretragama, nalazima. Totalno je neuka, slobodno mogu reci i bezobrazna. Pozivcani cim rucno mora ispisivati uputnice jer joj komp ne radi. Na svaki pregled moram vuc muza jer mi je jedna mama rekla da "prema tatama ko da ima strahopostovanja pa je malo normalnija". Halo?? Pa kaj to je? To je tako vec godinama kako cujem, a s obzirom da sam novopecena mama sa bebom koja ima malcice problema sa zdravljem, ne mogu ne reagirati.
    Postoji li netko/nesto kome bi mogla prijaviti stanje pedijatrijskog odjela? A da bar netko reagira.. Rekla sam da cu drugi put ukljuciti diktafon i staviti mob u dzep (do toga je doslo)..
    Ima jos hrpa situacija, no ne zelim zamarati jer bi to dugo trajalo..
    (Moram jos napomenuti da nikad nije cula za skok u razvoju i da sam ja davala majkama savjete o dojenju na grupi potpore jer ona pojma nije imala (a dojim tek 7mj), tak da ni na to vise ne idem jer mi odma probava proradi cim cujem njene savjete).
    Dakle, pomoc?

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne znam za prijavu al na tvom mjestu ja bih promijenila pedijatra.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ali to nje rjesenje. Mozda je za nju, ali ne za ostale roditelje koju su kod nemarne lijecnice.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Nije to bas tako lako samo promijeniti pedijatra ako si iz manjeg mjesta di si kod doktora za minutu, a do drugog u vecem gradu imas sat vremena.. No ni ne zelim vuci dijete svaki cas negdje, zelim samo da se to kod nas normalizira i da se pocnu postovati majke i djeca, jer je krajnji bezobrazluk to sto ona radi i samim time nas podcjenjuje i omalovazava (jer ipak mi trebamo nju, a ne ona nas).

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Treba i ona vas, jer kad bi svi otišli kod drugog pedijatra ostala bi bez glavarine i posla.

Ja sam takve stvari rješavala bez prijavljivanja, oboružala bih se strpljenjem i ne bih se dala iz ordinacije dok god ne dobijem sve informacije koje me zanimaju.

Ali ja i vozim do pedijatra pola sata a imam ga na minutu do kuće.

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

I ja sam bas u fazi promjene pedijatrice...u manjem mjestu je to puno teze, ali ovdje u Zg bar imamo izbora. Isto sam bila u fazi da je prijavim nadleznima, ali onda sam shvatila ( nakon 6 mj. -dobro smo i izdrzali kod nje) da ona nije vrijedna naseg zivciranja i gubljenja vremena pa odlazimo, a znam da nisam ni prva, a sigurno ni zadnja koja odlazi zbog nje...
    Ovdje su komentari na njen rad..

http://najdoktor.com/zaneta-jelcic/d16527#&panel1-3

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi upravo sad mijenjamo pedijatricu i kamen mi je pao sa srca jer sam bila jako nezadovoljna.
    Nasa pedijatrica nije bila neljubazna vec kako se kaze u narodu nit smrdi nit mirisi.
    Nema ni dobar dan ni dovidjenja. Ne objasnjava, ne govori, ako pitam dobijem odgovor u dvije rijeci.
    Uputnicu za dermatologa i alergologa sam molila mjesecima a nakon mjesec dana nocnog kaslja od kojeg mi se dijete gusilo svaku noc po 2-3 sata njen odgovor je bio kapati fizooloskom.
    Mislim da se nekom prijavom ne moze postici nista jer je ona takva osoba.
    Odlucilo smo otici iako nam je 5 min od kuce kod pedojatra pola sata od kuce.
    Kad smo se dosli prijaviti kod nove pedijatrice umalo se nisam onesvijestila kad su nas docekale ona i sestra s osmjehom, ljubazno, predstavile se i rukovale s nama. To kod stare nisam dozivjela.
    Moze se, samo treba malo dobre volje da ucinis sebi i drugima zivot
    ugodnijim i tocno se vidi tko voli svoj posao.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

znači bile ste kod tete tamare?

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i ja sam svojedobno hjela prijaviti našeg pedijatra ali nisam to učinila jer su mi tu još dvoje djece ostali kod njega a i radi naših prijatelja koji su mu kumovi...

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jesmo jelena.o bili smo se prijaviti narucila nas je cetvrtak da se upozna s djetetom i njenom povjescu bolesti. Prvi dojam jako dobar. Sestra me isto odusevila.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nadam se da ćete i dalje bit zadovoljni, meni je ona ipak malo predaleko

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj anna_B prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam di bi uvrstila temu, no pokidani su mi zivci polako i moram nekako reagirati..
    Postoji li netko da je cuo/procitao/napravio nesto u vezi prijave (nekome) pedijatra?
    Naime, nasa pedijatrica je vrlo nezainteresirana, ne za moje, vec za bilo cije dijete. Znam da ce sad netko reci "to ti je kod vecine tako", no ne moze to!! Vjecito je na telefonu, ne mozes ju nista pitat jer zbrise cim obavi pregled, doslovno ju moras cukat za rukav dok ona tamo nekom vice jel hoce da i njemu cevape naruci (?!?!?!?!). Da ne govorim o tome kako ispadam glupa kod drugih doktora zbog njezine neinformiranosti o dijagnozama, pretragama, nalazima. Totalno je neuka, slobodno mogu reci i bezobrazna. Pozivcani cim rucno mora ispisivati uputnice jer joj komp ne radi. Na svaki pregled moram vuc muza jer mi je jedna mama rekla da "prema tatama ko da ima strahopostovanja pa je malo normalnija". Halo?? Pa kaj to je? To je tako vec godinama kako cujem, a s obzirom da sam novopecena mama sa bebom koja ima malcice problema sa zdravljem, ne mogu ne reagirati.
    Postoji li netko/nesto kome bi mogla prijaviti stanje pedijatrijskog odjela? A da bar netko reagira.. Rekla sam da cu drugi put ukljuciti diktafon i staviti mob u dzep (do toga je doslo)..
    Ima jos hrpa situacija, no ne zelim zamarati jer bi to dugo trajalo..
    (Moram jos napomenuti da nikad nije cula za skok u razvoju i da sam ja davala majkama savjete o dojenju na grupi potpore jer ona pojma nije imala (a dojim tek 7mj), tak da ni na to vise ne idem jer mi odma probava proradi cim cujem njene savjete).
    Dakle, pomoc?

MINISTARSTVO ZDRAVLJA
    Uprava za zaštitu zdravlja
    Sektor za inspekcijske poslove
    Ksaver 200a
    Zagreb

ovo tijelo je nadležno za nadzor nad stručnim radom zdravstvenih ustanova, trgovačkih društava koja obavljaju zdravstvenu djelatnost, zdravstvenih radnika, te privatnih zdravstvenih djelatnika.

ako si ustrajna u tome da nešto poduzmeš, pošalji dopis na navedenu adresu, opiši sve situacije koje smatraš nepravilnostima u radu dotične pedijatrice i predloži na kraju da se izvrši inspekcijski nadzor nad njezinim radom. zatraži također da budeš obaviještena o mjerama poduzetim povodom tvojeg zahtjeva.

to bi po meni bio odgovarajući pravni put, iako... naša su upravna tijela spora i neproduktivna, tako da se ne bih baš kladila da će tvoj dopis polučiti neki konkretni rezultat. možda, ako zaprime slične pritužbe od više strana... no, kako bilo, ja sam za to da se nešto treba poduzeti u takvim situacijama. nitko nije dužan trpjeti tuđi bezobrazluk i (što je još gore) nestručnost. pogotovo jer su u pitanju djeca, naše najveće blago. a ako dotična pedijatrica ne zna, ne može ili ne želi obavljati svoj posao sukladno pravilima njezine uzvišene struke i na čovječan način, pa ima ko će radit.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ilaria, hvala na ovome Hvala i drugim curkama, vidim da ima više nezadovoljnih (nažalost)..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •