anna_B prvotno napisa
Ne znam di bi uvrstila temu, no pokidani su mi zivci polako i moram nekako reagirati..
Postoji li netko da je cuo/procitao/napravio nesto u vezi prijave (nekome) pedijatra?
Naime, nasa pedijatrica je vrlo nezainteresirana, ne za moje, vec za bilo cije dijete. Znam da ce sad netko reci "to ti je kod vecine tako", no ne moze to!! Vjecito je na telefonu, ne mozes ju nista pitat jer zbrise cim obavi pregled, doslovno ju moras cukat za rukav dok ona tamo nekom vice jel hoce da i njemu cevape naruci (?!?!?!?!). Da ne govorim o tome kako ispadam glupa kod drugih doktora zbog njezine neinformiranosti o dijagnozama, pretragama, nalazima. Totalno je neuka, slobodno mogu reci i bezobrazna. Pozivcani cim rucno mora ispisivati uputnice jer joj komp ne radi. Na svaki pregled moram vuc muza jer mi je jedna mama rekla da "prema tatama ko da ima strahopostovanja pa je malo normalnija". Halo?? Pa kaj to je? To je tako vec godinama kako cujem, a s obzirom da sam novopecena mama sa bebom koja ima malcice problema sa zdravljem, ne mogu ne reagirati.
Postoji li netko/nesto kome bi mogla prijaviti stanje pedijatrijskog odjela? A da bar netko reagira.. Rekla sam da cu drugi put ukljuciti diktafon i staviti mob u dzep (do toga je doslo)..
Ima jos hrpa situacija, no ne zelim zamarati jer bi to dugo trajalo..
(Moram jos napomenuti da nikad nije cula za skok u razvoju i da sam ja davala majkama savjete o dojenju na grupi potpore jer ona pojma nije imala (a dojim tek 7mj), tak da ni na to vise ne idem jer mi odma probava proradi cim cujem njene savjete).
Dakle, pomoc?