Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Dodatni materijali za rad s djecom od 1. do 4. razreda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ali Cvrčkova vježbalica za engleski mi dobro dođe. Jer inače ne znam odakle bismo ponavljali engleski, a ponavljati ga treba jer brzo zaboravi riječi. Ja ne znam točno kakav je plan i program, što su učili, a što nisu, pa mi Cvrčak dobro dođe jer se neke lekcije točno preklapaju s udžbenikom, i fino naprave nadopunu.

Tanja_b
    , s kojim udžbenikom iz engleskog se preklapa Cvrčkova vježbenica iz engleskog i, znaš li možda, ima li je za 1. razred?

Mi u školi koristimo udžbenik 'Building blocks'.
    Posljednje uređivanje od lola_34 : 05.02.2014. at 09:47

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku

Tanja_b
    , s kojim udžbenikom iz engleskog se preklapa Cvrčkova vježbenica iz engleskog i, znaš li možda, ima li je za 1. razred?

Eh sad, rekla sam "neke lekcije"
    Ne znam ni ja s kojim se točno udžbenikom preklapa, moj sin koristi "Dip in", i vidim da se neke lekcije doslovno preklapaju, a nekih uopće nema, ali kombiniramo nekako. Bolje išta nego ništa.
    Mislim da ima i za 1. razred, pogledaj na njihovom webu. Ja je nikad nisam vidjela u knjižarama, nego sam naručila od njih direktno i platila pouzećem.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Eh sad, rekla sam "neke lekcije"
    Ne znam ni ja s kojim se točno udžbenikom preklapa, moj sin koristi "Dip in", i vidim da se neke lekcije doslovno preklapaju, a nekih uopće nema, ali kombiniramo nekako. Bolje išta nego ništa.
    Mislim da ima i za 1. razred, pogledaj na njihovom webu. Ja je nikad nisam vidjela u knjižarama, nego sam naručila od njih direktno i platila pouzećem.

OK, bum pogledala. Hvala!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku

Tanja_b

Pa možda je bolje da se NE preklapa s udžbenikom. Udžbenik imaš i radnu bilježnicu i cd uz njega. Treba ti nešto drugo - da vidiš da li dijete razumije malo šire od onoga što piše u udžbeniku. Moji su u početnim godinama učenja imali s tim dosta problema (zna lekciju, ali napamet, to nije pravo razumijevanje - a kad mu podvališ neki drugi jednostavni tekst na stranom jeziku, puno se teže snalazi). Ali mislim da je to normalan tijek učenja stranih jezika dok nisi u tom jezičnom okruženju.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pa možda je bolje da se NE preklapa s udžbenikom. Udžbenik imaš i radnu bilježnicu i cd uz njega. Treba ti nešto drugo - da vidiš da li dijete razumije malo šire od onoga što piše u udžbeniku. Moji su u početnim godinama učenja imali s tim dosta problema (zna lekciju, ali napamet, to nije pravo razumijevanje - a kad mu podvališ neki drugi jednostavni tekst na stranom jeziku, puno se teže snalazi). Ali mislim da je to normalan tijek učenja stranih jezika dok nisi u tom jezičnom okruženju.
    Hm, i da i ne, pogotovo u nižim razredima.
    Ja za svojeg znam da nema pretjerano afiniteta za engleski pa mu zasad ne želim proširivati gradivo. Ova vježbenica, o kojoj sam govorila, nema toliko tekstova, nego baš vježbi - napiši, nadopuni, opiši (u 1-2 rečenice), onako, zadaci za ponavljanje gradiva koje bi inače možda prebrzo isparilo.
    Pretpostavljam, kad krene naglo širenje vokabulara u višim razredima, da će onda imati više smisla davati mu i druge tekstove na engleskom i tražiti od njega da se u njima snalazi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •