Stranica 10 od 19 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 937

Tema: Odbrojavanje 01/2014...............by Asper & Darija_os

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Jako mi je žao...

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nudila mi je dr progesteron injekcije, kao da pokusamo... Jednostavno nisam zeljela. Nek bude kako treba da bude. Sad mi je kao prvi dan M. I sad ovo treba da bude kao M? I jel onda opet radim betu u petak? Sta mi he ocekivat? Nisam ovo nikad prosla, pa mi pojasnite molim vas.
    Isplakala sam se , ali idem dalje.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

HK ovo je biokemijska trudnoca, nema nikakvog smisla na ovakav porast bete tijelo filati progesteronom.
    ovo danas mozes racunati kao prvi dan ciklusa. betu bi svakako trebalo ispratiti do potpunog pada.
    znam da ce ti ovo biti slaba utjeha - meni je bila, ali je ipak utjeha - biokemijske su dobar znak. tvoje tijelo proizvodi jajne stanice, muzevi spermiji sposobni su oploditi jajnu stanicu, oplodjena jajna stanica dosla je u maternicu i ugnijezdila se. najcesci uzrok biokemijskih trudnoca su kromosomske anomalije embrija na koje ne mozemo utjecati i koje su normalna i prirodna pojava.
    sretno dalje!

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

HK draga grlim jako...

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

HK drzi se
    Posljednje uređivanje od Asper : 19.02.2014. at 17:01 Razlog: ispravak

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jel ja bez obzira na krvarenje mogu imati simptome T obzirom na betu 93? Cijeli dan mi je muka.
    A krvarenja ima, ali malo. Nemora to sve odjednom da krene? Moze postepeno? Malo me stomak boli, ali jedva primjetno.

Esperansa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

HK mnogo mi je žao nek ti osmijeh izmami dijete koje već imaš, budi sretna...ja nekad pomislim da nikada neću doživjeti osjećaj majčinstva
    Cure imam jedno pitanje pa ako mi možete pomoći, sjećate se da sam bila na UZ nedavno i da mi je dr rekao da mi je debljina endometrija 5mm na 13DC? E danas čitam da je pri toj debljini teže, ako ne i nemoguće zaćeti bebu? Zašto to? Kako to mogu popraviti? Ako se neko u to razumije, da li stvarno i kakav utjecaj ima debljina endometrija na plodnost? Hvala vam unaprijed

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Esperansa,endometrij je bitan kod začeća,mora biti neke optimalne debljine da bi se zametak imao gdje implantirati,ugnjezditi.
    Sama si možeš pripomoći sa ciklom,ananasom (pogotovo onim srednjim djelom,on sadrži najviše korisnih stvari).Dosta puta se ovdje pisalo o tome,makar probaj sa pretražnikom prošnjofati malo.
    U postupcima potpom. oplodnje doktor nerijetko daje estrofem,za zadebljanje endića.
    Evo,ja se nalijevam sokom od cikle od 1. dc,nadam se da pomaže

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

HelloKitty,jako mi je žao što je tako ispalo
    Kaj se tiče krvarenja,ne mora krenuti odjednom jako..možda ti bude curkalo pomalo a možda krene kroz koji dan jače,budeš vidla..i mislim da je normalna mučnina,ipak imaš bete u organizmu.I da,beta mora pasti na nulu.
    Samo prati bolove,nadam se da bude sve završilo dobro.Kolko to dobro može biti.
    Drži se!
    Posljednje uređivanje od žužy : 19.02.2014. at 18:59

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Esperansa debljina endometrija je svakako bitna jer treba biti što veća da bi se mrvica bolje ugnijezdila u njega. U prirodnom ciklusu mi bude oko 13mm, a za uspješnu implantaciju od 8mm na više (tako mi je dr rekao). Možeš pokušati prirodnim putem podebljati endić sa sokom od cikle, meni je pomogao. Bila sam na klomifenima i zna se da on stanjuje endometrij. Pripremala sam se za inseminaciju i taj put sam imala endometrij najdeblji na klomifenskom ciklusu. Imaš kupiti u plodinama, oko 21 kn je 0,75l, nije baš fin, al vrijedi pokušati. Pila sam dnevno jednu bocu, do ovulacije. Također tabletama se on isto podeblja, al to ne znam koje tablete. Ima cura koje će bolje znati od mene. Sretnooooo

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Pozdrav svima! Malo sam naletila i na ovaj podforum. Čekam petak kad ću raditi test. Bila sam na svom 4. aih-u, pijem duphastone prvi put u životu. Jel se mogu nadati čudu uz laganu mučninu,osobito u ovim predvečenjim satima? Prije sam uzimala vaginalno utrogestan i nije bilo ovih tegoba. Grudi počele noćas boljeti, stomak par puta u danu boli kao pred mengu, pa onda neka trenutna oštra bol... al ima jedna sitnica koja mi ne da mira. Jako su mi osjetljive stidne usne, stalno mi pulsira u njima heheeee. Poprilično čudan osjećaj!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Krtice,simptomi su ti fino obečavajuči,pogotovo ako vidiš razlike u ovom peridodu nakon AIH,naspram prijašnjih.
    Ovdje tipkaju cure u prirodnim ciklusima,pa možda da pitaš na Potpomognutoj,tam ih više čita.

Inače,ja kupujem u Konz. Encijanov sok od cikle,11,90kn/0,75l,često je po toj akcijskoj cijeni,evo ja ga tako nabavljala svih ovih dana.I mogu ti reči da mi je jako fin.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Pila sam i taj od encijana. Uff popijem ga, al nije da uživam. Otkrila sam neki od naturelle,s borovnicom i jabukama. Nisam ga još probala. Čuvam ga kad bude najviše trebao. Hvala na info... Ja zalutala k vama!!!!!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

HK zao mi je...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

HK

Esperansa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Žužy i Krtica hvala vam puno na savjetima i informacijama, stvarno nisam ništa o tome znala...Sutra odmah nabavljam sok od cikle i svježi ananas, nemam problema sa ukusom cikle, čak je volim jesti kao salatu često Trenutno pijem čaj od vrkute, juće prestala sa macinom travom jer očekujem O ovih dana. Nabavit ću si kapsule Noćurka za koji sam čula da takođe povećava plodnost. Uff da se hoće više primiti, umorna sam od svega

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

HK

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Cure, sta su radili vasi muzevi dok ste vi prozivljavale bolove od spontanih, kiretaza i sl?
    Kako su oni to prozivjeli?

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

HK zao mi je jako...

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Evo,jutros vam ja pripremam po zelji-caj,kafu... Pratim sve vreme sta se dogadja,kod mene nista pa nisam mnogo ni pisala. Ovaj ciklus smo lose pokrili tako da ocekujem M sutra-preksutra.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

HK-žao mi je draga,skupi snage za dalje..nema odustajanja...
    Moja prijateljica je nedavno imala biokemijsku i vadila je krv svaka dva dana dok beta nije došla na nulu.Njen muž je bio utučen...ali pošto ona nije nikada bila trudna ginekologica ih je utješila da je dobar znak da se ovim dokazalo da može ostat trudna.Kod nje je problem policističkih jajnika...neredovite menge i jako tanak endometrij.Drž mi se draga...pusa

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj HelloKitty prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, sta su radili vasi muzevi dok ste vi prozivljavale bolove od spontanih, kiretaza i sl?
    Kako su oni to prozivjeli?
    Jel te jako boli?Kako mislis sto su radili?Meni je moj bio na usluzi za bilo kaj, ako na to mislis?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

lista za 20.02.2014.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc+
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc

ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    ivchica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
    vojvojdanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
    kikici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
    kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc

odbrojavalice:

vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    kalemica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23dc
    stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18dc
    kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc

sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12dc
    krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Dobro jutro ! Molim za misljenje .. Dakle moj AMH je 39,8 ( optimalna plodnost) .. Od ovog mj. Sam pocela mjeriti bazalnu ali ne redovito.. Nisam mozda 10-ak dana mjerila i grudi su me prije 2 dana pocele boliti i od tad ponovno mjerim .. Evo jucer i danas 36,5-36,6, a do sada bila 35,9 36,0 .. Jel moguce da je ipak bila neka O ali kasno ?

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Evo i grafic

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro ! Molim za misljenje .. Dakle moj AMH je 39,8 ( optimalna plodnost) .. Od ovog mj. Sam pocela mjeriti bazalnu ali ne redovito.. Nisam mozda 10-ak dana mjerila i grudi su me prije 2 dana pocele boliti i od tad ponovno mjerim .. Evo jucer i danas 36,5-36,6, a do sada bila 35,9 36,0 .. Jel moguce da je ipak bila neka O ali kasno ?
    Sve je moguće! Želim ti da ti te bolne grudi prerastu u kratkotajne mučnine i veeeliki trbuh. A onda ti želim i da malo budeš nenaspavana pred kraj ove godine od čestih noćnih buđenja zbog dojenja... A onda za koju godinu da sve to ponoviš

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Jooj nis od ovog ciklusa jer jr muz taman ovih tj dana bio na terenu

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Viki jesi pocela uzimati progesteron za dobivanje m? Od njega bude povisena temp, ali naravno ja ti zelim da je bila O i naravo da je moguce.
    Inace, i tvoj amh nije karakteristican za pcos, kod pcos je puno visi.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Nisam nista pocela uzimati ovaj mj sam pustila kad dode dode.. A inzulin je u granicama ali na visoj granici a guk na tastev5.1 a poslije 2 h 6.0.. Hormoni svi uredni osim progesteron na 21 d.c nizak.. Ma nista ne pokazuje za pcos a jajnici cistica na cistici

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

I to za amh ma ja sam ocekivala da je nizak i da nisam plodna kad ono bolji nemoze bit

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Amh je jedan od pokazatelja rezerve jajnih stanica, kod pcos-a jako visok, a plodnosti ni iza uha...

Jesi ogtt prokomentirala s nekim od lijecnika?

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Nisam jos ali sam pocela pit metformin na svoju ruku i par dana nakon sto sam ga pocela piti su me pocele grudi boliti i trbuh tako da mi sigurno smeta taj visi inzulin.. Med.sestra sam pa si secer kontroliram 2 h nakon tablete i jela bude oko 6... A prije 2 god sam vjezbala i izbacila slatko i kruh i nakon 3 mj ciklusi su se regulirali na 27 d.c dobivala i na uvz nije bilo pcos sve se ocistilo.. Tako da mi sigurno smeta taj inzulin ! Idemo u vg za nekih 2 tj kad dobijemo nalaze markera

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

onda si vjerojatno kandidat za siofor (metformin), ja bih ti preporucila da s tim nalazima odes endokrinologu.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Pa pijem ga i ali gluformin ali je to isto kao siofor.. I evo stize M nakon 4-5 dana kaj ga pijem

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ajde probaj sad cijeli ovaj ciklus mjeriti BBT da vidis sto se dogadja, a gluformin pij (iako ja osobno ne bih bez konzultacija s lijecnikom).

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ma nebi niti ja ali pazim i kontroliram secer .. I dobro ga podnosim nije bilo proljeva samo neka zgaravica ali 2 dana i to je to ! Ma jos cu se ja sama izljeciti

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

HK bas mi je zao da je biokemijka, ali iskreno i bete nisu bile obecavajuce... Glavu gore i opet u pobjede, biokemijka je dobar znak... Kad sa ja bila u bolnici i pobacila moj muz mi je bio sve, jako smo se cvrsto drzali i jako puno pricali o tome, bio je velika pomoc i podrska..

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

cure, naručila sam se na VV kod Dr. Pavan Jukić i sasd čitam komentare na najdoktor.hr - grozni su. Jel stvarno tako grozna žena? Jedino je kod nje bilo mjesta...Ali rađe bi čekala idući ciklus i išla kod nekog normalnog. Kod kojih ste vi doktora???

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    cure, naručila sam se na VV kod Dr. Pavan Jukić i sasd čitam komentare na najdoktor.hr - grozni su. Jel stvarno tako grozna žena? Jedino je kod nje bilo mjesta...Ali rađe bi čekala idući ciklus i išla kod nekog normalnog. Kod kojih ste vi doktora???
    draga, ja sam kod dr. alebica na VV, on je jedini uz dr. pavan jukic. upoznala sam doktoricu, radila mi je punkciju prvi put, na drugoj me drzala za ruku. meni je doktorica divna i zahvaljujuci njenog organiziranosti smo uspjeli neke stvari obaviti brze od ocekivanog.
    srašna ce ti se isto vjerojatno javiti.

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala cure. Ne boli me stomak. Jucer je nesto islo, pa stalo, pa sinoc opet kap dvije, pa stalo.
    Jutros opet ima nesto. Za izludit. A grudi me jos bole.
    A MM mi je postao teret u svemu ovome. Trci, nosi, donosi, kuha, pere... Zato pitam jel to normalno?!
    Svako koliko da radim betu da vidim da je dosla na 0?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

HK to ovisi kojom ce brzinom beta padati (postoji mogucnost da ce jos i malo porasti prije pada).

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

HK uzivaj dok to radi.. ja sam se odmah primila kucanskih poslova i shoppinga nakon izlaska iz bolnice.. Tako da moj to nije radio..

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

A sve dok imam bete u organizmu mogu imati simptome T?
    Veselo!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

HK budi sretna da imaš takvog muža, po meni je to normalno. I meni moj pomaže u svakodnevnim kućanskim poslovima ako treba a kad smo u postupku onda je tu bez pogovora.
    Ali u smislu donjeti teške vrećice iz dućana ili bilo šta teško dizati, kuhat mogu...

I da, želim ti brz oporavak i da nas čim prije razveseliš lijepim vijestima
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 20.02.2014. at 12:38

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Helloooo

Tu sam, čitam vas tokom dana, samo nemam što za na pisati... Vi o doktorima i tako...

Eto, MM i ja smo i sinoć pokrili....

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kudri,nisam upoznala doktoricu,al pokušaj ne suditi po par neg. kometara.Daj ženi priliku,pa ako ti ne sjedne,lako ju promjeniš.Uvijek je bilo i bude da ne sjedne svatko svakome.Ja nekom doktoru nebi više išla ni pod razno,a čitam tu cure oduševljene s njim.Zato velim,probaj.

HK,kaj se muževa tiče,mislim da je moj pustil više suza od mene,nakon naših gubitka...svaki put bi mi u bolnicu došel krvavih očiju,i kolko god se ja držala hrabra,raspala bi se dok bi ga vidla.Ljubav moja...
    A period nakon,točno to kaj i sama veliš.A teško je i njemu,plus kaj oče olakšati tebi.A to može tako da ti pomaže bar u kučanskim poslovima.Budu i oni izgubljeni u svemu tome,jer nemru utjecat na to,a ipak je njihova 'dužnost' zaštiti nas a u biti ništ nemru.Zato ga pusti da bude uz tebe.
    Evo,ja sam trenutno u periodu čekanja bete,i sve kaj mi je jučer dal je stavit kuhat kobasice.
    I rekel mi je da je prisluškival cure na klinici dok me čekal,i zaključil da moram mirovati.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

žužy a pametne je nasel prisluskivat. nemoj da ga moram zvat

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hvala na savjetima cure...žužy, imaš pravo

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bubi
    Al čul je i o cirkulaciji ,tak da mi je dozvoljeno cirkuliranje ,al unutar kuće.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

žužy ne kaže se bezveze da žena radi u kući, a muško oko kuće hahahaha (kad sam to čula, kad me nije infarkt zdrmao)

Stranica 10 od 19 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •