emily, to sam saznala o cimetu kad sam bila prosli puta trudna. Navodno su ga zene u Islamskom svijetu koristile ako su zeljele pobaciti. Mislim da je ceylonski poprilicno siguran ako ne pretjerujes.
sreco, a na to si mislila! Ovulacija mi je bila prije 5 dana, tako da ima jos vremena do pisanja, ako me menga ne preduhitri. Mrzim svoje cikluse, toliko su kratki da sam svega 1 dan u ljubicicama...ako
Vidjela sam da i ti imas kikica iz 2011 kao i ja, samo je moja rodjena u 12 mjesecuTko zna, mozda zatrudnimo u odprilike isto vrijeme.
pozdrav curke
Nisam se družila sa vama već dobrih 10 dana ako ne i više
Uglavnom kod mene ludnica na poslu da ne stignem ni do wc-a a kamo li pronjuškat po netu i forumima
Vidim kod vas ima svega:
A_je_to i Marty_na čestitke na trudnoći
Žužy vidim da si bila na punkciji~~~~~~~~
HK jako mi je žao zbog svega što se desilo![]()
Tylapa nije valjda?
Kod mene niš novog osim da čekamo ovulaciju, i eto u međuvremenu sam obavila briseve, nalazi su idući petak, i ako su ok krajem 3 mj idem na HSSG
Posljednje uređivanje od crna-ovčica : 27.02.2014. at 20:11
Kriszg meni je danas 14dc a ne 15pa kad budeš stavljala sutra listicu možeš ispravit
Kris ..ma da rekla mi je da moze doc do laganog krvarenja al da se ne sekiran nista ..kao mozte doci do pobacaja ...al da nebi trebalo ....malo se pazin ...ne dizen tesko ...primjetila san da se brzo umorin..al to je sve ok ...nis iden na kontrolu za dva tjedna ...
Ma ne bu doslo do pobacaja, ali za krvarenje ima vise sansi. Koliko sam ja shvatila, bolje je da nije iznad bebe jer u toj navali povuce nju sa sobom, jedna je imala iznad i sve je bilo ok. Nemoj se samo previse naprezati na tom podrucju.
Crna ovcice ispravim sutra, no frx
dobro jutro, evo ja iz nočne smjene pa rekoh da vam skuham kavicu prije nego odem spavati![]()
Jutro! Hvala na kavici... Evo, sjedim pored otvorenih balkonskih vrata, skoro pa ne prođe nijedan auto... Mir i tišina. Čudno nešto, inače u ovo doba bruji na veliko...
A je to nam see ništa ne javlja!?
Esperansa, i tebe se sjetih... Pa gdje si, ženo?
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 28.02.2014. at 07:02
Jutro!
Da poželim Hello Kitty brz oporavak... Drži se, draga!
Ja sam evo između postupka i FETa - i to nije tema ovdje. Ali imam nedoumice vezano za svoj graf. Znači li da ovulacije nije bilo ako je tempica u drugom dijelu ciklusa jednaka kao u prvom dijelu?? Mislim - pala je pa opet skočila. Baš u vrijeme kad bi mi inače bila O sam imala pravi, pravcati eggwhite - i to dva dana. Do sada bi ga jedva imala jedan dan - i to samo u 2% svih slučajeva - u 98% slučajeva imam samo watery. A na kraju FeFe misli da mi nije tad bila O - hmm
Ima li tko iskustva? Po ovome ispada da mi O još nije ni bila... ali odakle onda plodna sluz???! I sad mi je cervix i nisko - a sluz absolutno neplodna.
Budući da mi je ovo prvi ciklus nakon postupka, moguće je da mi je sve poremećeno. Ili FeFe fula?
a_je_to i Marty_na čestitke na trudnoćama, želim vam uspješne i školske trudnoće...
Tayla žao mi je...
Sreće_83 fino kad si me se sjetilaživa sam, bila u akciji ovih dana pa se nisam stizala javiti
Ovaj ciklus poslje 3 mjeseca nemam nikakva krvarenja hB što je za pohvalu, pijem redovno po čašu dnevno cikle i ulje nočurka...Sama sam si postavila diagnozu da mi je endometrij tanak ( 5mm bio na 13 DC) pa radim na njegovom zadebljanju...Nadam se da ću za 8 Mart saznati da sam trudna jer taj dan treba/NE TREBA stići vještica
Veliki pozdrav za sve
![]()
Nema vas, cure... Evo, mene trbuh ništa ne boli.Osjećam se super, sretna sam, PMS-a nema...
![]()
Evo i mene s pregleda. Sve ok. Cisto. Krvarenje prestalo.
Cekamo iduci ciklus, pa opet.
Zamislite odraslog čovjeka kako radi upravo ovo:![]()
E, tako MM mi drži fige za +
A sad zamislite dijete od gotovo tri godine kako čini to isto...
![]()
Posljednje uređivanje od emily-zg : 28.02.2014. at 15:45
EW nije nuzan za ovulaciju...ja ga nisam uopce provjeravala ovaj mjesec pa mi je svejedno oznacio...
lista za 28.02.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
ivchica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
kikici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
emily-zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
kalemica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~ 23dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
vikki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Cure provjerite listu ako nekaj ne stima pisite, mislim da ste sada sve u pravom danu![]()
Drage moje dosla vjestica!!!! Kris sutra 2 dan ciklusa!!
Jutro...
Evo kafica...
Neće pasti test prije utorka, sigurno... Mislim da me trbuh boli jutros, mislim jer je postotak boli manji od 1 posto, pa se pitam je li ili nije....
jutro svima,
Srecice, skidam kapu, ja nisam izdrzala, radila test 24 DC popodne, i bil +, se sjecas ?
Al sam samu sebe i sve oko sebe uvjeravala da bum sigurno pricekala jos koji dan (to je bilo za slucaj da mi ispadne - na prvom testicu).
Vibram, s moba moguu samo ovak![]()
Kod mene se sve smirilo tak da nisam ni krenula s Utricima, ubil me stres na poslu, sad je sve u savrsenom redu![]()
Jutrooooo!
Jutro svima, javljam se na par minuta pa jurim van sa svojima, prekrasan je dan, uživajte danas
Ivchice30suosjećam i čekam svoju menstruaciju, glava me boli strašno, vjerujem da će danas napokon doći.
Jutro drage moje!
Evo pošto ste vi moje,da i s vama podijelim svoj glupi minus na testu
Tako da se vračam na listu čim glupa armija stupi na snagu.
KrisZg,ako želiš mogu ju preuzeti,ali vidim da si se taman ufurala![]()
Odfurala bum se brzinom munje!
Kaj se mene tice mozes vec danas
Jako mi zao zbog minusa![]()
Žuži draga vidjela sam već na drugoj temi i baš mi je žao. A jel postoji mogućnost da je rano, vraćeni su ti dvodnevni, kak se ti osjećaš, temperatura mi izgleda ok.
Ma nije rano,zato računam po danu nakon oplodnje a danas je 14. dpo.
Ma sve ok...proči će i to![]()
lista za 01.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kikici ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
emily-zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
kalemica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
vikki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
ivchica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Drage moje hvala vam svima na podrsci! Ljubiimmmm, a kad prodje opet u akciju!![]()
Žužy![]()
Posljednje uređivanje od stork : 01.03.2014. at 18:04
Žužy,Možeš nam opet doći, dobodošla! Iako bi mi bilo draže da si otvorila novo odbrojavanje...
Ja ću ujutro popiškiti kineza, eto jer ga imam viškaIdeja MM... Ne očekujem sutra +, ali da za dva dana.... Hahhahhahhaa!
Trbuh ne boli, vrlo utješno.
![]()
Sreco, ja pisam u ponedjeljak. Na testu pise da ocitava trudnocu 7 dana nakon ovulacije. Zivi bili pa vidjeli! Btw, sretno!
Zuzyzao mi je zbog minusa, bas sam se nadala...
Piskalicama sretnoooooooo!
A cure meni nije jasno kaj se izluđujete s tim pišanjem? JaMislim onak kad sam došla tu, onda mi je to bilo i simpa, al u biti ne vidim smisao. čekam M, ak je ne dobijem par dana nakon termina naručim se kod ginka i to je to. Onda sam odmah i vidla mrvicu. Razumijem kad je mpo ili se mora zbog lijekova, al ovak....
Posljednje uređivanje od stork : 01.03.2014. at 20:06
stigla M, sutra pišite 2dc.
u ponedjeljak idem na VV vidjeti što će biti dalje, cista i pauza ( premda sam sigurna da je pukla) ili postupak..
naravno javim ak krenem da me skinete s liste!!!
Žuži ja mislim da ti je još uvjek malo rano za test. I svakakao bi ga ponovila za dan dva..
Kad sam ostala T, radila sam testić 14dnt i bila je slaba druga crtica, beta na 15 dnt je bila 442.
I imala sam isto kao ti vraćena dva dvodnevna embrija.
Drage cure, žao mi je za minusiće
KrisZg meni sutra piši 2dc , napokon mi je danas stigla i odmah prvi dan poplava.
Stork, ja moram pisati u ponedjeljak jer sam pobrala takvu gripu da ne mogu doc k sebi. Ne smijem uzeti nikakav lijek u slucaju trudnoce. Moram znati da li sam trudna ili ne jer ako nisam...silno mi je potreban sirup protiv kaslja. Kasljem kao tvornica duhana rovinj
zuzi, zao mi je radi minusa![]()
Yummy kupi si islandski lisaj i cuclaj. Neznam da li postoji i kao sirup. to smijes i kao trudnica
Vrijeme je bas varljivo, svi su bolesni
Posljednje uređivanje od ljubilica : 02.03.2014. at 00:01
Jutrooooo!
Kavica za sve je poslužena!
Jesam li ja propustila ili se A-je-to nije javila?
lista za 02.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kikici ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
kalemica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
[color="#336633"][b]sankris ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
vikki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
ivchica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
lista za 02.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kikici ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
kalemica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
vikki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
ivchica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Kadulja dobrodosla u ljubicice~~~~~~~~~~~
Kriszg mala od liste želi Kriszg dobrodoslicu medu ljubicice
Zeznula me prva stavka, zato dve liste, polucorava sam stisnula posalji umjesto pregled
Curke :hug: za vjesticu
Mami2 nisi nikaj propustila, a_je_to je zamolila da ju maknem s liste, nazalost nista od T,javit ce se kada se oporavi.