Stranica 16 od 19 PrviPrvi ... 61415161718 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 937

Tema: Odbrojavanje 01/2014...............by Asper & Darija_os

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

kalemice, posteno si ti to zakaparila! Sretno i uzivaj! Svjetujem ti da si nabavis magnezijevo ulje da ti sprijeci ili olaksa moguce nadolazece mucnine

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

yummy-mummy, hvala a di ima to ulje u ljekarni ili..

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Cure, meni je danas tek 28 dan cilusa. M. očekujem u srijedu. Obzirom da je to čak za tri dana, divno je čudo da je test jutros isšta detektirao. Želim reći, stvarno je rano. Test nije nešto izuzetno osjetljiv, nije napravljen na dan očekivane M. tako da popodne nije pokazao ništa. Ali srljam bezveze, rčim pred rudo... Opustit ću se ovaj tjedan jer osjećam se drugačije. Ne boli me rbuh uopće, inače ludim u ovo doba od grčeva... I predosjećam da M. dolazi. Ovog puta to nemam.

Jedna cura je pitala da kud je crtica nestala?! Ima testova kod kojih crtica nestane... Tako sa barem čitala. I na kraju sve bude u redu s T. Stoga.... Uživat ću ovaj tjedan, pa kad M. zakasni napraviti još jedan test i polako dalje...

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Htjedoh dodati: Kalemici je čak 34 DC i zato se njoj odmah pojavi crtica. Bravo! Ja ću se još malo strpiti i za 5-6 dan aće biti jača crtica (s . jutarnjim urinom, naravno).

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

sreco, opet citam test za trudnocu i definitivno pise da moze detektirati trudnocu 7 dana nakon zaceca, tako da je to definitivno to. Napominjem da kupujem najjeftinije testove, one za £1

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

I kalemica čestitke

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

kalemica, mislim da mozes kupiti u ljekarni ili ga mozes jednostavno napraviti. Kupis u ljekarni magnezij klorid. 1g mglc ide na 1ml vode. Dakle, 100 g=100 ml. Otopis to u vodi i bude ti kao ulje. Stavis u posudu za rasprsivanje i posprejas tijelo svaki dan nakon tusiranja. Najbitnije je posrpicati pazuh i trbuh jer je tamo absorpcija najbolja. Nece ti trebati dezodorans vise jer mgcl ubija sve mirise.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Protiv kašlja skuhaj čaj od luka:
    Kuha se 2-3 glavice crvenog luka u cca 1,5 l vode na skroz laganoj vatri oko sat vremena. Procijedi, baci luk, dodaj još vode tako da bude oko 1 l, zašpinaj šećer, zalij tom tekućinom i kad se prohladi nacijedi cijeli limun. Ovo sam jedino podnosila u T, pila ga 3 dana po 2 l dnevno, odvratan je, ali je pomoglo! I nije kontraindicirano s mogućom T, jedna liječnica koja se bavi i travama mi je dala taj rp.

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

hvala cure tako sam sretna ali ne vjerujem još dok ne odem kod ginekologa, pa ja nemam simtoma osim sta mi se piski vise nego obicno, i cice bolne bolne i malo narasle.. a valjda su i to neki simtomi

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Draga Kalemice četitam ti na +iću
    Srećo83 nadam se da ćemo i tebi ubrzo sa sigurnošću čestitati

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

stize novo odbrojavanje

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kalemica,čestitam
    Baš sam sretna zbog tebe!

Srećo, i ~~~~~~~~~~~~~~
    do neba da drugi puta crtica skoči odmah i ostane tako!

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

emily-zg i žužy hvala vam. ja se nadam da je to to

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Zdravo cure.
    Kod mene samo stres zadnjih dana. Nakon sto je spontani zavrsio mami mi je pozlilo, dolazila je hitna. Tesko je dehidrirala sa hiperventilacijom, puls150/min, visoka temp.
    Ima i jaku upalu grla.
    Taman sto smo taj dan smirili situaciju, sinoc opet hitna.
    Po cijele dane sam s njom i bakom. Fizicki mogu podnijeti svasta. Ali me psihicki slomilo.
    Uzasno sam.
    Posebno me boli brat, stariji 5 godina od mene koji je ta tri dana dosao dva puta po 5 min da je obidje, ali bez pitanja treba li joj sta, mogu li ja to sve podnijeti...nista!!!
    A tata? Moji su razvedeni. Taj dan kad je mami pozlilo zvala sam ga da dodje i bude uz mene, rekao je da nemoze.
    Toliko sam se razocarala da vam ispricat nemogu. Tako me boli.

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

HelloKittty Cure može jedna informacija?? Imam policistične jajnike i za sada samo to od mene i od mojih pretraga, mm -ova dijagnoza oligiosthenozoospemia. Dali smo kandidati za umjetnu oplodnju????

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Bas si mi danas u mislima HK...zao mi je sto ti se tako sve iskompliciralo, na nesrecu emotivni dozivljaji su turbo pojacani nakon gubitka T.I meni je bilo a i dosta frendica mi je isto reklo ili se skroz ohladis ili sve pojacano dozivis.Nadam se da ces pronaci zlatnu sredinu i naci mir

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Sara 29. prvotno napisa Vidi poruku
    HelloKittty Cure može jedna informacija?? Imam policistične jajnike i za sada samo to od mene i od mojih pretraga, mm -ova dijagnoza oligiosthenozoospemia. Dali smo kandidati za umjetnu oplodnju????
    Da li ste kandidati za medicinski potpomognutu oplodnju (izraz umjetna pokusavamo iskorijeniti jer u mpo nema nista umjetno) ovisi o stupnju oligoasthenozoospermije. Postoji tema o spermiogramima, mozes tamo prepisati nalaz (tocne brojke iz nalaza) pa cu ti moci reci vise. Nakon 3 godine pokusavanja smatram da svakako jeste za neki oblik mpo, inseminaciju ili ivf....

HK saljem zagrljaj...

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Koliko se dugo čeka na postupak???

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala bubekica, sutra idem sa nalazom kod ginekologice. Nisam mogla dočekati sutra a da ne pitam ovdje Vjerovatno nas čeka neki oblik MPO .Aaaah

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ovisi za koju se kliniku odlucis, ali racunaj cca 6 mjeseci, dok skupite potrebne nalaze.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

stork, hvala na recepticu.

HK, zao mi je radi tvog gubitka.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutro!

Kavica! Ja svoju već popih i to je to, zbog bebice, neću više. Jedna dnevno...

Yummy, piš-piš? Sreeetno!

Test sam ponovila jutros, opet slaaaba crtica. Sad se nadam se M. stvarno neće doći ovaj tjedan... Sinoć me grčilo malo dolje... Hm Nema veze, tako mi je bilo i s E. Prihvaćam izazov, heheee

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav,
    odlucila sam sebe i sve oko sebe jos malo drzati u neizvjesnosti tako da jos necu pisati. Jucer mi je bilo mucno i nisam podnosila neke mirise, pa sam mislila, ako popisam test i bude pozitivan, znat cu da mi je zato muka i onda se bojim da ce mi mozda biti vise muka nego sto bi trebalo, jer sam u prosloj trudnoci toliko rigala da sam stalno bila po doktorima i bolnicama, sa 55kg spala na 45kg, u 18 tjednu sam jedva hodala koliko sam oslabila, tako da se bojim da mi se to ne ponovi. Znam da je svaka trudnoca drukcija i iskreno se nadam da ce biti drukcija. Zato ne pisam ako mi ide na povracanje, jer si ne zelim poslati takve "vibre". Znam da zvuci malo glupo i ne znam da li ijedna od vas kuzi ovu moju logiku, ali, takva su moja razmisljanja

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Draga Yummy,
    prerano ti je za trudnicke mucnine, naajranije se mogu javiti oko 5. tjedna, cesce i kasnije
    Posljednje uređivanje od Asper : 03.03.2014. at 09:36 Razlog: greska

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Asper, prosli puta su krenule 5-6 dana nakon zaceca i bile su takve da su doktori uvijek prvo pomislili da nosim blizance, a kad tamo-jednu koja vrijedi za dvoje

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooo komadi!

Srećo , Yummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Ja opet jutros kod dr. sa curkom, prošli tjedan starija bronhitis i početak upale pluća, mlađa jučer zakurila i cijelu noć jutros doktoru i gripa.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Yummy_mummy nadam se da necu zvucati grubo - ali nemoguce je da mucnine krenu 5-6 dan nakon zaceca (oplodnje) - tada jos ne dodje niti do implantacije.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Bubekice moja seka je počela povraćati prije nogo joj je menga kasnila, i povraćala je cijelu trdnoću nije bilo samo jutarnja mučnina nego cijelodnevna, povraćala je i na porodu, tako da nema pravila, nismo svi isti.

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kalemice čestitam ti od Srećo za debeli plus, a ne slabi
    HK
    svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pogotovo ljubičicama za nove +

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

mami2 slazem se, nismo svi isti.

bubekice, mozes ti racionalizirati moje mucnine koliko god hoces, mozes upotrijebiti sve moguce znanstvene dokaze, ali, kazem ti rigala sam po cijele dane i to puno prije menstruacije. Ali, ne znas dok te ne zadesi. Kako se u narodu kaze: sit gladnom ne vjeruje

Esperansa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Kalemica i Srećo čestitam vam i želim školske trudnoće
    Ja nemam ama baš nikakve simptome, ni za M ni za T osim strašnog bijelog sekreta koji me izluđuje i stvara srklet Ubjeđena sam da ni od ovog ciklusa ništa, jedina prednost je što nije bilo spotinga nikakvog jer sam prošle cikluse imala konstantno krvarenje sredinom ciklusa...
    Žužy i A_je_to žao mi je...Neka te opet s nama Žužy iako bih voljela da si otvorila novo odbrojavanje

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

sandra1971 i esperansa. hvala vam na lijepim željama, ja spremno cekam pola dva da odem kod ginekologa, tako sam nervozna neznam ocu li kuci vesela ili tuzna. a to mi je kada citam gluposti pise da test moze biti pozitivan ako imam neku upalu ili cak cistu i sada sam u komi drste mi fige da je plusic radi trudnoče..

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Kalemica, nemoj biti u panici ak se još ništa ne vidi, malo je rano...

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

stork hvala ti malo si me utjesila..

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Meni je doktorica spominjala da iduci put idemo sa stimulacijom sa klomifenima i injekcijama fsh.
    Zar moze oboje? A s druge strane se pitam da li mi to treba kad sam sad u prirodnom ciklusu ostala trudna? Koje su prednosti, a koje mane?

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Kris, dobro što si stavila ?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Sreco cekam da konacno potvrdite Ako zelis odmah sada stavim plus?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Srecoooo & kalemica ~~~~~~~~~~~~~

yummy mucnina nije moguca prije implantacije iako je moguc pad imuniteta pa pokupis zelucanu virozu,tesko je razaznati.S malom ja sam osjetila 3 dana nakon zaceca strahoviti umor, nisam se mogla ustati iz kreveta.Nitko bas nemre tvrditi 100%

A znam da je bilo 3 jer sam bila sama na moru i odnos nisam imala3 tjedna.Par dana nakon mi je bilo sve jasno i bez testa.A kaj se mucnina tice, zeznutog mirisa, sise su mi kao da me netko istukao po njima koliko su plave bile i jesu.Imala sam vise simptoma T prosli mjesec, pogotovo mucnine i nastavljam u revijalnom tonu...

Digne mi se zeludac bez razloga, ustanem s mucninom, javi se tijekom dana.Zastopan mi je nos, svako jutro.Smrzavala sam se do jucer tako da sam vecinu dana provela najezena, pogotovo po noci.Sad mi je vruce pak Sva sam cendrava, kenjkava i nikakva.A hormoni tip-top!Prosli mjesec sam bila jos gora!Zato ne razmisljaj o plusu, koji ti jakooo zelim nego ljeci trbuh.Caj od mente pomaze kod mucnina,kamilica smiruje... pij caj, relax i izdrzi dok nije vrijeme za piš-piš

crna-ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Kalemica i Sreća_83 čestitke nek T bude uredna i školska i da budete terminuše i otvorite skupa odbrojavanjeeee
    Ljubičice krenite stopama Kalemice i Sreće
    Meni konačno zatišje na poslu nakon završnih obračuna , pa ću se nadam se malo više družiti sa vama

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Kris, ne, ne.... Neka bude ovako...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Sreća_83 prvotno napisa Vidi poruku
    Kris, ne, ne.... Neka bude ovako...
    E vidis..nisam nikaj krivo mislila Cisto da se zna da cekamo da potvrdite...bilo mi glupo nikaj ne staviti a bilo mi bedasto da stavim plus pa da se zbedirate ako kaj bude...nikaj krivoga

Meni graf isti kao i prosli mjesec...nish od toga

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

pozz cure
    žužy- zao mi je mila za minus
    kalemica i sreca-bravo,cestitam
    HK-

ja moram priznati da se mi uopce vise ne trudimo nakon loseg s-grama

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

evo cure ja bila kod ginekologa prvo nevidi nista onda veli da nesto ima van maternice onda opet se zagledo u maternicu pa veli da nesto misli da ima ali da je jako malo reko mi je ako je test pozitivan da sam sigurno trudna ali da se boji da nije mozda vanmatericna trudnoča dao mi je da sutra izvadim betu i u četvrtak.. cure drste mi fige... e da molim za pomoč posto nisam nikada vadila betu jeli moram biti na tašte ili to nema veze, a dali se na beti moze znati dali je vanmaternična trudnoča ili to nema veze..

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Uh, kalemice...ako je vm beta bude ful veca nego sto bi trebala biti, to je jedna od metoda.Ne trebas biti na taste.A i jako je rano...
    Posljednje uređivanje od KrisZg : 03.03.2014. at 14:59

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

krisZg hvala ti a valjda ce sve biti u redu

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kalemica ,na beti ne možeš sa sigurnošču znati dali se radi o vm ili ne,možeš samo nagađati,kao i sada.
    Mislim da se nebi trebala brinuti ni malo,pregled je napravljen puno prerano da bi se išta vidjelo več se samo sekiraš i brineš dali je sve u redu.Prije 5. tt se rijetko kojoj ženi vidi trudnoča na uzv,a nekojoj još niti tada.
    Sad moraš biti malo strpljiva narednih par dana da vidiš duplanje bete..kad ideš ponovno k gin?
    Evo malo pozitive,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Bah, to sam htjela reci. Beta je jedna od metoda(uzv, pregled i beta)Ako beta bude visoka, moze se sumnjati isto bas kao i sada.A ima toliko normalnih trudnoca s manjim ili visim betama.Duplanje je vaznije.Konacan rezultat nemres promjeniti, zato relax
    Posljednje uređivanje od KrisZg : 03.03.2014. at 15:12

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

hvala žuži ja sam nekako očajna reko mi je da ga nazovem sutra kada dobim nalaze i u četvrtak pa da bi u petak obavili pregled ili u ponedeljak..bas sam u komi nema se kome pozaliti na poslu sam javila da imam gripu da mi pisu godisnji bojim se ici jel radim u hladnom i dizem teske stvari a imam 46kila pa se bojim ici i na posao. žuži malo si me utjesila a valjda je rano

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj kalemica prvotno napisa Vidi poruku
    hvala žuži ja sam nekako očajna reko mi je da ga nazovem sutra kada dobim nalaze i u četvrtak pa da bi u petak obavili pregled ili u ponedeljak..bas sam u komi nema se kome pozaliti na poslu sam javila da imam gripu da mi pisu godisnji bojim se ici jel radim u hladnom i dizem teske stvari a imam 46kila pa se bojim ici i na posao. žuži malo si me utjesila a valjda je rano
    Zlobnici bi rekli skoro pola moje tezine ali samo zlobnici...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Na betu preko 1000 bi u maternici trebala biti vidljiva gestacijska vrecica. Ukoliko je nema, velika je vjerojatnost da je rijec o vanmaternicnoj (cesto uz bolove i slabo krvarenje).
    KrisZg, prvi put cujem teoriju o visokim betama i vm... Bete znaju kod vm biti svakakve, male, velike, duplirajuce, slabo rastuce...
    Kalemica od srca ti zelim da bude sve u redu i da te gin preplasio bez razloga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •