Zuzy jeeeeeeee, listicaaaaa! Zao mi je za betu, ali drago mi je da ćeš visit ovdje..
Ljubi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za subotu!
I ljubičicama ~~~~~~~~~~~~~!
Zuzy jeeeeeeee, listicaaaaa! Zao mi je za betu, ali drago mi je da ćeš visit ovdje..
Ljubi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za subotu!
I ljubičicama ~~~~~~~~~~~~~!
Žužy žao mi je radi bete, ali isto drago da si tu
Srećo vjerovala sam da si trudna radi +ića, drži se, godina dana je i malo i puno, ovisi kako se gleda, znam kako ti je
Nama očito ovo drugo treba stići nakon više truda, da budemo zahvalnije na još jednoj srećici![]()
zuzi, zao mi je radi bete. Ipak poznajem jednu zenu koja je imala slicnu pricu kao ti i danas ima 6-ero djece. 4-ero su blizanci iz epruvete, a onda im se "zalomilo" jos dvoje. Nemoj gubiti nadu.
Joooj ja sam danas u shopingu uvukla mm u sve djecje ducane u city centru i tek sada sam se sjetila kada sam stigla kuci i sjela da niti jednom nisam bila blizu plakanja...zapravo zeljela sam napisati kako sam ga vukla u ducan a u istom trenu sam se sjetila kako sam s radoscu gledala kolica, krevetice...u 12mj sam okretala glavu a ako bi klinci usli u ducan s dj.opremom ja bih vani ostala pokusavajuci ne vristati.
Yummy nisam htjelaStvarno sam i samu sebe zatekla a kaze mm da je skuzio odmah.To je valjda to.
Cure molim vas može link za narudžbu test trakica za O i T
Posljednje uređivanje od dundo : 05.03.2014. at 19:54
Ja se osjecam kao da cu je sutra dobiti ako ne i veceras a ne za 5 dana, frce dolje, pa probada pa satima tako i smiri se.Joj sto se ponekad mrzim...
Jutro!
Evo jedna krmeljuša za sve kavopijalice...............
![]()
Jutro, Srecice hvala na kavi
Daria_os jucer je bila srijeda![]()
dobro jutro, srećo hvala na kavicižao mi je što si se opet rastužila
evo i ja sam.
em što me je bolio stomak cijelu noć, em što me je probudila glavobolja, em što se nisam naspavala, em što sam otvorila frižider jutros a ono zaboravila kupiti mlijeko za u kavu i kao da to nije dovoljno odem na wc i imam što vidjetidobro mislim se izredalo se sve loše što je moglo biti do 7 i sada sam mirna, nastavljam sa ostalim obavezama, razgrnut ću robu, a ono zaboravila sinoć uključiti vešmašinu.
![]()
Kadulja, tako je to... Kad krene loše, ne može okrenuti na dobro. Gotovo je!Čekaj drugo jutro.
mislim da se sve izredalo jer sam zaspala sinoć na krivoj strani kreveta i digla se na lijevu nogu![]()
Jutroooo!
kadulja,eto ti kad ne paziš kam liježeš,šalim se
...joj glupa glavaaaa i mene danas muči.U zadnjih mjesec dana me bolela samo sad pred mengu,ko nekad.I sad...al u 13h imam dog. eeg,pa neka boli.
Juuuutro kavopijalice! hahaha,koja dobra riječ
kadulja,dsnas 1.dc?
Posljednje uređivanje od žužy : 06.03.2014. at 09:28
o da Asper, previše sam bila opterećena poslom i problemima, što svojim što tuđim da je dobro da se nisam i razbolila.
ne sjecam se kada sam se zadnji put probudila mirna i neopterećena nečim. na bebici smo radili "uz put" kada bi stigli.
nazire kraj stresnog razdoblja, sve sjeda na svoje mjesto pa se konačno MM i ja možemo posvetiti jedno drugome.
bas se veselim ovom proljeću kao nikada do sada!![]()
žužydanas 1dc za sljedeći mjesec ne očekujem da ću uopće imati M jer predviđam da ću bit trudnica
sorry što te zbunih, nije ni čudo jer ja jesam plavuša![]()
Asper draga nisam išla na pregled,jučer me sestra od gin.zvala kaže dr.je jos uvijek na godišnjem pa me prebacila za idući četvrtak - nemoram ti ni reći koliko sam poludilaal mislim si možda i bolje,jer će mi slijedeći tjedan biti 11+3,pa mi možda napravi i malo detaljniji pregled,da malo više gledam mrvicu na uzv
![]()
Beta u utorak 306.0 a danas 665.1 dali mi pravilno raste beta ako mi može koja pomoči.
kalemica ,beta je savršena!
Želiš li otvoriti novo odbrojavanje ili budeš još pričekala?
HVALA ŽUŽI... A NE KUŽIM KAKVO NOVO ODBROJAVANJE..
![]()
Kalemica čestitam!!!!!!! Konacno imamo novo odbrojavanje![]()
lista za 06.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kikici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc
kalemica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc +
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25dc
odbrojavalice:
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vikki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ivchica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Paaa eto sve smo tu s jednim razlogom
I tako svaka nova trudnica kad konačno ostvari svoj san,dobi tu čast da se sljedeče odbrojavanje na kojem tipkamo,odbrojavamo dane,ljepimo listu... zove po njoj.
Tako je ovo trenutno odbrojavanje u čast Asper & Darije_os
Pošto si trenutno ti naša trudnica,kad budeš spremna-pičimo!![]()
A LIJEPO. NISAM ZNALA MOZEMO OTVORITI ALI JA SAM NOVA OVDJE PA JA TO NEBI ZNALA OTVORITI..
OČU SE MUČITI ILI MOGU TU ČAST DATI NEKOM DRUGOM..
![]()
hehe kalemice slatko
lijepo zamolis cure i slijedi novo odbrojavanje, veselimo se![]()
Asper bili ti u moju čast otvorila novo odbrojavanjemolim te
Posljednje uređivanje od kalemica : 06.03.2014. at 15:17
kalemica ideš na forum "Prije začeća" i dolje ispod popisa tema klikni na gumb "+ Otvori novu temu", naziv teme upišeš "Odbrojavanje 2/14...... by kalemica" i to je to!
*
Posljednje uređivanje od žužy : 07.03.2014. at 21:34
Više ne znam na koje odbrojavanje da se prijavim![]()