HK nemoj niposto prekidat s utricima do bete!
HK nemoj niposto prekidat s utricima do bete!
lista za 13.02.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
odbrojavalice:
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Dobro jutro cureevo i mene hehe ovih dana stalno u nekoj gužvi oko ispita ... Evo došao je i taj dan i moj (drugi)UZV
nadam se da će se sve lijepo vidjeti i da je sve u redu ...šaljem vam svima puse
![]()
HK, držim fige!
Darija_os, naravno da je sve u redu!
KOd mene još ništa, a ništa bome ni od simptoma. Malo me kao tu i tamo zaboli trbuh kao da trebam dobiti, cice i dalje mekane...Najduži ciklus mi je 35 dana, a s obzirom da mislim da je O bila 22/23dc, mislim da će i ciklus biti produženi...
Darija za uzv ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
POzdrav cure! Eto, ja sam na "cjedenju"...u zadnje vrijeme mi se cini cim mi zavrsi jedna menga, pocne druga.
kudri, ne moras uvijek imati simptome trudnoce. Jedna moja poznanica je isto tako imala neredovite cikluse, 10 godina braka, nikad trudna. Nikakvi simptomi trudnoce, jedino se nesto malo udebljala, onda je pocela osjecati da ju nesto rita iznutra, otisla kod ginekologa, a kad tamo: 6. mjesec trudnoce! Eh, to se zove trudnoca! Ja sam, na zalost pocela rigati negdje dan-dva nakon zaceca.
Sretno!
Yummy i ja imam isti osjećaj, pa stalno nešto curka.![]()
Cure sve je u redu,veliki smo 11mm i imamo srčanu akcijupo UZV trudna sam 7+3
Darija_os - jeeee!! super!! čestitam od srca!!
ja samo jedem, jedem, jedem. ujutro sam išla ručati već u 11h. mislila sam da ću se onesvjestiti ako nešto ne stavim u usta!
cice i dalje 0 bodova, trbuh tu i tamo zaboli...eto, baš sam glupa, opet se nadam, a onda će biti šipak kao i uvijek
sreco, imala je mestruaciju u tih 6 mjeseci mozda jednom, posto joj je bila neredovita, nije uopce posumnjala, posred toga, nije imala nikakvih simptoma. Ja sam pak imala menstruaciju samo jednom kad sam bila trudna, jos nisam ni znala da sam trudna, ali su mi cike bile nekako prenapete i osjecala sam mucninu, pa sam napravila test i kad tamo- pozitiva ziva!
...tako da se nikad ne zna
)
darija, bas sam sretna zbog tebe! Kako se osjecas? Imas li mucnine?
HK dobro ti bubekica kaže, nemoj prekidat sa utricima
Darija_os brvo za![]()
Posljednje uređivanje od crna-ovčica : 13.02.2014. at 16:47
M jos nema. Ali imam neke iznenadne mucnine. Grudi me ne bole tako jako, ali jos su napuhane. Danas me cak ni stomak nije bolio kao da cu dobiti.
Meni je zavrsila prekjucer, jucer popodne i danas ujutro nista.Danas mm rodendan a ja u qu%$#$cu od jutra, ma zapravo vec par dana, sve o cemu mogu da mislim da sam mastala kako oko njegovog rodendana dolazi nas sin.I trebao je stici sada ovih dana.I plac, place mi se na sve, place mi se i na ono sto ne zelim i na sto zelim,i danas opet spotting...nakon navale glupih emocija usred situacije koja nema veze s icime.Sutra nalaz hormona, bolje da pokaze da sam hormonalna jer vise ne znam sto da mislim.
Darijaza sve, samo tako dalje.
HK~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kudri~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala cureosjećam se jako dobro,mučnine tu i tamo kratkotrajne imam ali bez povraćanja;grcevi ziganja dolje jos uvijek tu i tamo -pretežito navečer kad se umirim; grudi uuuzasno natecene,bolne-od njih nemogu na stomaku zaspati...ali sve u svemu normalno funkcioniram
![]()
Darija, ako do sad nemas pretjerane mucnine, neces ih vjerojatno niti imati. U 9. i 10. tjednu bi se mogle malo pogorsati. Samo budi sigurna da ti zeludac nije prazan. Bademi pomazu i magnezij. On je inace mineral "saveznik trudnoce". Pomaze protiv mucnina, kod zaceca i sprecava prerani porod. Nadam se da cu ti se pridruziti u slatkim mukama uskoro.
Asper hvala na kavi !
Jutros mi je bilo teško izvuć se iz kreveta pa sam jurila.
Ja sam luda od ovog svog ciklusa, 12 dc mi je renulo brljavit i još nije stalo??
Hvala yummy mummy na savjetimabademe i jedem,magnezij popijem jednu sumecu dnevno, ma kažem zasad sve ok hehe Asper imamo sreće sa simptomima izgleda
yummy mummy ~~~~za skorašnje simptome,kao i svima naravno...Asper koliko si ti tjedana
sada?kolika je mrvica hehe
https://imageshack.com/i/n80sdcj
Jel ovo znaci da beta raste, pa je test detektuje?
![]()
Posljednje uređivanje od HelloKitty : 14.02.2014. at 08:14 Razlog: Link
http://imageshack.com/a/img62/7855/iv3l.jpg
Ovo je nakon 3 min
Da, beta sigurno raste. Hoces vaditi danas ili cekas pon?
Evo mislim i ja sta da radim.
Ajte mi vi iskusnije dajte prijedlog... Sta je pametnije i u svakom slucaju bolje za mene?!
Ja nestrpljiva bih vadila danas. Za strpljive je svakako bolje da cekaju, bit ce veca brojka.
Popijem kafu i odoh. U nekom stanju soka sam. Noge ne osjecam.
Kad sam uradila test bio je negativan. Nakon 1 min pojavila se blaga linija, a nakon 3 je malo potamnila. Ali se vidi i ima je![]()
U pitanju je gravignost 2x osjetljiviji.
HK, pa to se super vidi! Kad odlučiš vaditi betu, želim ti veeeeliku brojku.
A kod mene ništa novo... Od M ni traga, od simptoma ništa osim malo većih (.)(.) Radila test u utorak kad je trebala doći i negativan. Jutros radila opet, nakon 3 min ništa. Sad, nakon nekih pola sata, blaga druga crta (treba očitati u 10 minuta). I sad sam na rubu živčanog sloma... S minusom bih se pomirila, idemo dalje...ali strah me da nije opet vm, iako mi je prošli put kad je bila test bio pozitivan prvi dan iz aviona vidljivo. Stalno se pipkam jel me što boli... ništa. Od odlaska doktorici nemam ništa, još ionako ništa ne bi vidjela. Može me jedino poslat vadit betu, pa razmišljam da li da je napravim samoinicijativno...
HK saljem more ~~~~~~~~~~~~ za lijepu veliku betu!
Jutro cure...HK like like like za dvje linije na testicu
Ja ujutro ustala, popišala minus (nadobudno sam pišala jer je tempica bila iznad covera i nije bilo niti jedne naznake da se vještica sprema ) evo u međuvremenu dok sam išla od kuće do posla sam procurila pa miljunti put![]()
Sutra na tablici 2dc
HK je trudna!!!!!!! I saznala je to na Valentinovo, a sutra joj je roćkas! Pa kud ćeš bolje?!?!??!?![]()
Hk vidi se jaaakooo lijepo druga crtica i :figa: da beta lijepo raste![]()
A ja na VV radila OGTT , insulinsku resistenciju.. Pa sad moram 2 h sjediti i cekati![]()
HelloKitty, draga, do neba držim fige i vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ -> sve će biti super, uvjerena sam! ne bi se tako lijepa crtica pokazala bez ičega!!! beta će sigurno biti kako treba!!
a_je_to, a koliko ti inače traju ciklusi? jesu ti pravilni ili variraju? da odeš vaditi betu i ti?
Hello Kitty čestitke na + i mirnu trudnoću želim
Pozdrav svima ovdje na odbrojavanju, meni je danas 18 dc, pa molim KrisZg da me doda na idući popis.
Kudri ciklus je 28 dana. Po tome sam trebala dobiti u utorak. Neznam jel moguće da mi baš ovaj ciklus zakasni i ovulacija i ev. implantacija i sve... Ako odem danas vaditi betu, slijedeću bih trebala u nedjelju, ali tad nemam gdje... Nego za drugu čekati ponedjeljak. A možda i prva bude negativna bez obzira na ovaj test od jutros (jer je u roku od 3 min bio negativan, a poslije pola sata pozitivan). Joj, da mi je bar prespavati do ponedjeljka...
a_je_to testove ne bi trebalo ocitavati nakon 10 minuta. a kojem je testu rijec?
Ma znam ja to. Očitala sam ga (negativno) u tri minute. Kad sam ga išla baciti nakon pola sata pozitivan. Da mi nije prethodne vm, zanemarila bih taj drugi rezultat i pričekala par dana pa ponovila. A ovako sam isprepadana.
Test je gravignost mini.
meni testovi nikad nisu bili naknadno pozitivni, tako da
mozda da izvadis betu ipak?
A probat ću naći neki priv. lab nakon posla jer nema šanse da stignem po uputnicu danas. Znate li koliko je otprilike vađenje bete privatno i za koliko budu rezultati?
privatno ti je 150-200kn, ja budu kroz par sati, ali ako ces vaditi popodne vjerojatno ce bit sutra.
jel ti neki lab blizu posla pa da sad skocis?
Neznam, morat ću malo proguglati.
Eto. Isla sam vadit betu. Nalaz ce biti do 12h.
Ajmo sad vibre na najjace....![]()
U autu mi je bila mucnina.
E sad, za vas malo vise informiranije... Jel moguce da je kod mene kasnija implantacija?
Danas 16DPO.
HK moguce je da je embrij kaskao na pocetku, a moguce je i da je krivo odredjena ovulacija. u ranoj trudnoci je sve poprilicno neizvjesno, cak i kod lijepih pocetnih i pravilno duplajucih beta.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HK, dobro je to tvoj muz tempirao! Beba na Valentivnovo! Svaka mu cast! Dobro uradjen posao!Cestitke oboje
a e to, cak i blaga donja linija znaci trudnocu, barem je u mojem slucaju znacla. Bila je jedva vidljiva, a bila sam trudna. Nemoj gubiti nadu. Osim toga, u posljednje vrijeme sve zene oko mene ostaju gravidne, pa ne znam cemu iznimka?
)
HK,vibram najjace sto mogu! Svi simptomi su tu,crta je tu,Valentinovo je,stvarno mnogo razloga za optimizam![]()
Tu sam Srećonisam vas zaboravila,malo mi je naporan ovaj tempo svaki dan letimo za zg,al virkam ja vas prek moba.Evo,sad čekam kod zubara i
![]()
držim na najjače za naše betočekalice!