Beta 27,28!!! Sta to znaci?
KrisZg znam kako ti je... I meni je trebao.uskoro biti termin, ali jos se nekako drzim, tu i tamo neka krizica..
Hello Kitty beta ne pada jer je test poz tako da ~~~~~~~~~~~~~ za lijepu brojcicu
A je to a da napravis test u ned pa u pon vadis betu? Meni je isto test pokazao + nakon sta sam ga bacila u smece,pa sam ga gledala tek nakon sat vremena.
HK, itekako si trudna!!! čestitam!!!! jeeeeeeeeeeeee, još jedna
a_je_to -> na tvom bi mjestu isto danas izvadila betu
njušim još jedno dvostruko i to kako brzo!!!
Posljednje uređivanje od kudri : 14.02.2014. at 11:58
Znaci ovo je ok rast bete za 16dpo?
Joj ja se sva tresem.
rast bete je dobar, ali to je i dalje mala beta za 16dpo.
HK ceestitamovo što se tiče testa,meni je pokazao drugu crticu
tek nakon 5min i to vidjele ste koliko slabu...a sto se ovulacije tice,meni je toliko kasnila da izgleda da sam ostala trudna na 24 DC =-O tako daa sve je moguće![]()
to ti nazalost nitko ne zna reci. moguce je sve ono sto sam ranije napisala. zivce u kanticu i na pecanje, kako bi rekao moj prijatelj. dok beta raste i nema krvarenja, sanse su dobre.
Potpis na bubekicu.
HelloKitty,beta se i više nego poduplala,al je još mala.No raste fino i zato su šanse jako dobre,pogotovo jer su ti simptomi nazočni i nema krvarenja.
Da se menga misli pojaviti,a vrijeme joj je po datumu i prošlo jel,onda bi se probila i prek utrića.Tako da-čestitam trudnice!
Očeš svakak vaditi u ponedjeljak?
Da. U ponedeljak idem opet.
Ja sam jos uvijek u stanju nevjerice.
a_je_to ,nadam se da budeš uspjela naći neki lab i izvaditi betu,!
Rekla bih ti da nema lažno pozitivnih testova,i da crtica na testiću reagira samo na hcg... ali više u ništa ne vjerujem,mene je jedan takav prošli tjedan debelo koštal živaca.Samo beta.A tvoja bi trebala biti lijepa,ako ti tolko kasni.Sretno!
Viki,nisam vidla prije pitanje za vađenje hormona,nadam se da si bila na tašte,s obzirom na inzulin.
Naravno bila sam na taste i guk i insulin na taste su dobri sada jos moram dobiti nalaz ogtt pod opterecenjem.. Ali ako niti to nije uzrok mom pcos-u onda stvarno vise neznam sta je ;-(
Moja hormonska slika :
T3: 2,14 (1,34-2,73)
TSH: 2,39 (0,34-5,6)
T4: 92 (78,4-158,4)
Estradiol: 72,5 (99,1-447,9)
PROLAKTIN :160 (70-566)
Testosteron: 0,8 (0,35-2,6)
DHEAS: 6,74 (0,22-10,6)
LH: 5,80 (2,12-10,81)
FSH: 6.58 ( 3,85-8,78)
I progesteron na 21 dc nizak
Hormonalno uopce ne licis na pcos. Kakva ti je tjelesna masa?
Pa o tome ja pricam a jajnici kao svicarski sir i ciklusi dugi bez O ! Na 170cm visine 59-60 kg
I sa time imam problema od prve mjesecnice .. Valjda 10-ak god !
Darija_os, ako sam uspjela dobro pohvatati, tebi je bila slaba crta na testu cca pet dana nakon izostanka M?
Evo i mog...meni ovo spansko selo pa pomagajte tko zna...2dc, ref.vrijed. za folikularnu u zagradi
17-hidroksiprogesteron 3.0 (0.3-2.4)
slobodni teste.8.7 (0.2-14.2)
tsh 3.58 (0.55-4.78)
t4 ukupni 101.3 (58.1-140.6)
t3 ukupni 1.4 (0.9-2.8)
lh 2.86 (2.12-10.89)
fsh 6.68 (3.89-8.78)
testesteron 1.3 (0.4-2.6)
estradiol 152 (99-448)
prolaktin 414 (71-566)
dhea-s 4.3 (0.6-7.2)
androstedion 9.1 (1.7-11.5)
shbg 43.8 (18.2-135.5)
fai 3.0 (o.65-10.9)
Hello Kitty ma dobro je, ti si isla na inseminaciju prije 14 dana, trudna si, upalilo je, ako te grudi bole to je meni bio najjaci simptom, ne brini previse, opusti se, mora proci jos par dana!!ja sam jako pozitivna za tvoj slucaj, samo se opusti i smiri. Nikakvo mirovanje ti ne treba, ukoliko nema medicinskog razloga za to. UZIVAJ!!
KrisZg,Viki88,baš sam htela napisati da skopirate post s vrijednostima nalaza na temu "stigao i moj nalaz...",ipak tamo virka više cura..al vidim da je kris to več napravila.
KrisZg,po ovom nalazu,nebi rekla da si "hormonalna",več je tvoje trenutno osječanje jednostavno-tuga.Znam da to ne trebaš čuti ali,normalno jeI rekla bi,proči će,ali neče,samo će se ublažiti s vremenom.Šaljem veliki grlac!
Moje laičko oko ne vidi neke nepravilnosti,osim tog boldanog 17-hidroksiprogesteron,a za to pojma nemam kaj je.Možda se javi netko tamo tko se razumije.
Viki,neznam kaj bi rekla,nalazi su super kolko vidim..osim tog prog.
Imaš daljnje planove,kud sad ideš s tim nalazima?
lista za 14.02.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
odbrojavalice:
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Sretno vam Valentinovo![]()
Tako je, a_je_toslaaba crta nakon 5min tek vidljiva,M kasnila 4 dana - vjerojatno je jos malo hormona bilo u mokraci...po doktorici zanijela sam oko 10.1. (Znači 25dc),a test pravila 21.1.
ma zbunjujuće skroz,ali sve je moguće <3
evo meni se javila moja pvt gin i kaze sljedece:svi nalazi su u redu cak i poviseni 17 ali ukazuju na subklinicku hipotireozu i trebala bih uzeti terapiju eutyroxom..ajde bar nije nikaj strasno![]()
Lijepo je vidjeti dok dokt. obračaju pozornost na TSH,kad se radi o začeću.
A danas sam amh radila i trebali smo i markere muz i ja raditi ali je on sinoc sa firmom otisao na teren takk da smo to po 2 put odgodili a bez toga su nam rekli da se ne pojavljujemo! I onda kod doktora T u Vg na stimulaciju i AIH! Doktor je optimistican i kaze da sam ja blagi slucaj pcos! Samo to sa nalazima tako dugo traje u nasem zdravstvu.. Od 12mj ganjamo nalaze..
Ja sam sad na ulosku primjetila blag svijetlo smedji trag. Pretpostavljam da je svijetliji zbog utrica.
Sta to moze znaciti?
Ne zamjerite mi na gomili pitanja, toliko me strah vanmat da to nije normalno.
Draga moja, neznam... Jel moguće da ti se to utrić otopio pa je iscurilo od njega?
Utrici su potpuno bijeli.
HK smedjarenja i blaga krvaruckanja su cesta pojava u ranoj trudnoci.
Miruj sto vise do ponedjeljka, ako krene jace, utrice popij. Grlim te i razumijem. Ako trebas savjet vise mozes i na pp.
Da, od utrica mi je potpuno bijelo. A ovo sad je kao boja bijele kafe. Zato sam i pomislila da se pomjesalo s utricima, pa dobilo tu svijetliju boju.
Ne boli me stomak. Samo je napuhan.
Molim Boga cijeli dan samo da se beta pravilno dupla!
Dobro jutroo spavalicee ..... Kavica![]()
Posljednje uređivanje od Viki88 : 15.02.2014. at 09:42 Razlog: Krivo
jel me neko tražio??? aha nije nema veze svedno ču se pridružiti na kavici...![]()
lista za 15.02.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
ivchica ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
ljubilica welcome to ljubicice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobila sam rezultat bete. 71,6. Čini mi se premala. Ali ako gledam po vrijednostima je u granicama. Još se tješim da je ovulacija mogla kasniti koji dan... Nema mi druge nego čekat ponedjeljak i nadati se najboljem.
a_je_to čestitam!!!! Sve ce biti ok i ti i HK ćete imati duplo odbrojavanje~~~~~~~~~~~ svima!
A je to koji ti je danas dpo?
Od srca ti zelim da je O bila kasnije i da ce se beta lijepa duplati!!!!!!!!
Izgleda da je dobro krenula 2014-a![]()
a_je_to cestitam od srca!!!!!! Bice s nama sve ok. Izgleda da je neki trend imati nisku betu![]()
Ja jos uvijek nemogu da vjerujem da sam trudna. Nadam se da je to normalno
Pitanje, jel ja ikako mogu imati svoje odbrojavanje na ovom podforumu ako sam isla na AIH? Odkako sam ovdje oduvijek sam zeljela imati svoje odbrojavanje
Usput, danas mi je rodjendan. Pa da se ovako virtualno pocastimo, ja častim!![]()
HK sretan rodjendani puno ~~~~~~ tebi i a_je_to za lijepe bete i čestitke od srca
![]()
ohoooo, nema me par sati i eto vascestitam, biti ce sve ok