HK i A_je_tosretnooooo!
Bas je super krenula 2014![]()
![]()
nadam se da cemo i mi uskoro vidjeti svoje + ... A je to i hk cestitam od srca
Jutro. Jutros ja kuham kaficuuuuuu!!!!!
Jutros opet popiskim test. Najjeftiniji i najobicniji. Pokazao je dvije crtice. Doduse, ova druga je svijetlija, ali je ima!!!
Jedva cekam da ponedeljak osvane da idem uraditi betu!
Jutrooo!
HK hvala na kavi!
A_je to čestitam !
Hvala cure na čestitkama, ali ja sam tako nekako jadna, gdje god pogledam svima su za te dane bete debelo trocifrene... U takvom sam strahu od ponovne vm da vam to ne mogu opisati. Jučer i danas kao da ne živim, napeta sam ko puška, a znam da ne mogu ništa nego čekati... A opet se mislim, pa nisam valjda toliki pehist da dvije trudnoće za redom budu vm...
A je to nemoj razmisljati tako. Rno mozda O uopce nije bila tada nego kasnije i kasnija implantacije... I darija os je mislila da je O bila puno ranije nego so je stvarno bila tako da... ~~~~~~ sve bude u redu
Kao da sam ja pisala post![]()
U apsolutno istom strahu smo.
Ja sam imala vamnat od koje sam jedva zivi glavu izvukla i sad me samo toga strah.
Ali citala sam dosta oko ovih niskih beta. Masa ih je imala ove niske bete, a imalo savrseno normalnu trudnocu. I kao manje je vazna brojka koliko trend duplanja. Tako sam citala na ovim stranim forumima.
Sutra vadimo bete, ali i dalje necemo biti puno pametnije. Ja jedva cekam trenutak kad ce se nesto moci vidjeti uzv-om.
lista za 16.02.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc +
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
ivchica ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Gdje nam je kudri?
Sreca?
Vas dve ste stvarno u panici, znam da je tesko ali ne mozete nikaj promjeniti a nerviranjem mozete nastetiti.Samo pozitivno.
HK ne znam da li si vidjela,odbrojavanje prema pravilima nemre biti.
Cure kaj su oko O navaliteeeeee i sretno
Mi smo na apstinenciji..18-tog imamo spermiogram
![]()
Kris, znam da su takva pravila. Ovo mi je prvi ciklus da nisam na listi, a bila sam godinu i 2 mjeseca na istoj.
Ali to je skroz ok. Bitno je da sam trudna! S listom ili bez![]()
Sto i vama zelim u najskorijem mogucem roku![]()
~~~~~~~~~~~
HK mozes se javiti na odbrojavanje na potpomognutoj, sa zadovoljstvom cu te uvrstiti na listu trudnica!
Hvala bubi. Kad vidimo kako stvaro napreduju, pa cemo onda![]()
Hello...
Tu sam, hvala što pitate za mene... MM i ja smo u akcijama, SDDDajemo sve od sebe, uživamo... Ne znam, danas mi je 14 DPO i za sada sam imala samo watery sluz. Mah, najbolje je pokriti kalendarske plodne dane.
SInoć smo sve obaveze napravili, družili se netom prije spavanja i otišla sam spavati s "dečkima". Nadam se da ću to uspjeti napraviti i sutra navečer.
Čestitke trudnicama!
Kokicee,šaljem vam puno pusa i zagrljaja!
Ja se oporavljam od bolne punkcije,al to je sad iz nas...nadam se da ću uskoro i ja podijeliti svoje dvije crtice s vama
HelloKitty,da sutrašnja beta nadoknadi kilavi početak i da uskoro vidiš bebolinoja tamo di treba biti!
a_je_to,čestitam ti od srca!Hočeš li sutra ponavljati betu?
Cure su sve rekle,a i sama znaš..mogučnost za kasniju O i implant. uvijek postoji.A i beta ti nije premala.
Pogledaj moju savršenu betu u prvoj trudnoči..pa nije uspjelo.Pravilo je-da pravila u tako ranim trudnočama nema.
kudri,ver ar ju?
KrisZg,malo apstinencije ne škodi,hehe..samo da s-gram bude superduper!
Srećice, ~~~~~~~~~~~~~~ da ovaj put dejt tvoje gđe i dečkiju bude plodan i rodan!
mi uživamo na moruu pet sam pišala minus.cice krenule boljeti...danas je već 35dc,dakle kasni 5 dana!! ali mislim da sam ovaj mj imala kasnu ovulaciju...22 ili 23dc,tak da je izgleda ciklus produžen
HK i a_je_to čestitam vam odi želim uspješnu i sretnu trudnoću...
Nisam se dugo javljala ali vas redovno pratim, meni je ova M trajala 4 dana i bila je slaba a i inaće traje točno 7 dana. Nisam još krenula u akciju jer je MM spopala strašna gripačim ozdravi nadoknadit ćemo
Odlućili smo još ovaj ciklus probati, ako ne uspije on ide na s-gram a ja vaditi hormone. LP
HK i a_je_to
~~~~~~~~~ do neba!!!!!
Jutrooo!
Sretno za betu!
Molim pomoć: može li biti O bez EW iscjetka, smo uz W iscjedak?Svašta sam čitala, još da pitam vas. Osim toga, dajte mi postotak koliko ste u sigurne u svoje mišljenje...
100% moze bez ewcm biti O![]()
Nije doduse osobno iskustvo nego jaaako puno googlanja i raspitivanja.
Hello Kitty & A_je_to - za školske trudnoće!!! Bit će sve ok! Navijam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro!
Za betu HK i A_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
ajmo cure, javljajte bete, ovdje raste nestrpljenje![]()
A je to i Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe brojcice i skolske trudnoce!!!!
Meni papa uredna i prvi hormoni,danas vadila progesteron u cetvrtak konzultacije na klinici.
Svima jos puno ~~~~~~~~~~~~~~~~
HK pa to je vec ljepsa brojka!! I dalje navijamo!!! Javi.sta kaze dr
Hocu. Sva sam ko na iglama, ali izgleda kao da pravilno raste?
HK dobar je porast
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala vam do neba!!!!!!!!! Sve bi vas sad izgrlila i izljubila!!!!
U cekaonici sam. Cekam dr. Ima punkciju. Ali mi je lakse kako sam dobila nalaz.
HK ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
A_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekamo!
AJT, ima li te s nalazom bete???
Ja jos cekam dr da vidim sta cu dalje.
Posljednje uređivanje od HelloKitty : 17.02.2014. at 11:42
HK
Evo, meni herpes siplex na usni kukavički dolazi...Ali to me neće spriječiti u pravljenju bebe no. 2
![]()
Sreco, ja sam prije par dana imala problem s herpesom. Stala sam u kraj sa udarnom dozom C vitamina.
Pravila bi sebi limunadu ujutro i navecer, ali bi u casu od 2dcl cijedila 2 limuna i pila bez secera.
Herpes se povukao brzinom munje.
HK, imam ja herplex kući, ali majku mu, očito ga moram nosati sa sobom svuuuuda.......![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 17.02.2014. at 13:21
Curke gdje ste?
HK, a je to... ima kakvih novosti?
Mi propustamo ovaj ciklus zbog tsh...
Evo me... Imam dobru i lošu vijest, koju ćete prvo?
Jutros kod brisanja rozi iscjedak. Poslije ga nije bilo. Beta danas 248. Zvala sam svoju doktoricu, malo smo popričale, smirila me, rekla da je sve to još jako rana trudnoća. Sutra je nema, rekla da dođem preksutra odmah ujutro da škicnemo uzv. rekla je da je glavno da ništa ne boli.