Citiraj HelloKitty prvotno napisa Vidi poruku
Itekako!
Samo radi po svom instinktu. Mislim da je tako najispravnije i najpametnije. Svakako, majcinstvo je instinkt, zar ne?

Ja nisam jutros isla raditi betu, jer sam jako lose spavala, pa sam cekala da ispratim MM i Emu (posao,skola) pa da utonem u san...
Strpit cu se do petka. Slusajuci taj unutarnji glas u sebi koji stalno ponavlja da je sve ok i da ce tako i biti.
A uostalom, iz ove koze nemogu. Bice sta treba da bude i to je to.
Tu i tamo imam neku povremenu mucninu, ali ostane na istoj. Grudi i dalje bole. Nemam spottinga ili nekih drugih boja, pa pretpostavljam da je po tome za sad ok.
Draga,ovaj stav je super...što se tiče tog nekog šestog čula,mislim da ga ima svatko od nas...
Kad sam ostala trudna i kad je bila vm odmah sam mužu rekla da nešto nije u redu...imala sam jedino lagani smeđi iscjedak,bez bolova,ali unutarnji glas je vrištao na uzbunu i pokazalo se da sam imala pravo...
Drugi put kad sam ostala trudna paničila sam iz straha,trčala vaditi betu i pratiti dupliranje,a u meni je sve pjevalo i smirivalo me šesto čulo,baš sam osjećala da će sve biti ok iako sam imala tu i tamo roskasti iscjedak na početku trudnoće što mi je ginić rekao da do 12-tog tjedna nije neuobičajeno kod trudnica.I sjećam se da sam tada potpuno smirila.Tako da vjerujem da te tvoje čulo neće iznevjeriti i da će ova trudnoća biti super do kraja.Pusaaa