Pokazuje rezultate 1 do 50 od 937

Tema: Odbrojavanje 01/2014...............by Asper & Darija_os

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

sreco, da, kad piskim, kao da mi je nekakav pritisak na mjehur. Isto tako kad lezim imam lagane kontrakcije koje su bez ikakvog redosljeda. Dakle, nema razmaka. Taj simptom imam od danas

emily, hvala na receptiicu. Djeluje odlicno! Svakako cu probati. Samo jedna napomena sto se cimeta tice kod svih trudnica i one koje zele postati. Naime, cimet sam po sebi djeluje abortivno radi visokih doza kumarina koje sadrzi. Radi toga je bitno koristiti pravi, odnosno cejlonski cimet, koji ima znatno nizu koncentraciju cimeta i kao takav je puno sgurniji za trudnice.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    sreco, da, kad piskim, kao da mi je nekakav pritisak na mjehur. Isto tako kad lezim imam lagane kontrakcije koje su bez ikakvog redosljeda. Dakle, nema razmaka. Taj simptom imam od danas

emily, hvala na receptiicu. Djeluje odlicno! Svakako cu probati. Samo jedna napomena sto se cimeta tice kod svih trudnica i one koje zele postati. Naime, cimet sam po sebi djeluje abortivno radi visokih doza kumarina koje sadrzi. Radi toga je bitno koristiti pravi, odnosno cejlonski cimet, koji ima znatno nizu koncentraciju cimeta i kao takav je puno sgurniji za trudnice.
    Nisam znala da cimet djeluje abortivno , hvala što si napisala za sve da znaju. Ja ga koristim svakodnevno, ali ceylonski, svakako ću međutim smanjiti njegovu uporabu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •