Stranica 16 od 19 PrviPrvi ... 61415161718 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 937

Tema: Odbrojavanje 01/2014...............by Asper & Darija_os

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

evo vama javljam prvo novosti, postojala je sansa da nezatrudnim i imam policisticne jajnike i jajnici su mi u losem stanju ovulacije nemam uopste ili par puta godisnje, mucimo se od sedmog mjeseca, ovaj mjesec sam probala sa clomifenom i danas sam popiskila veliki plus nadam se da je to to,i da cu napokon postati i ja mama... sa vama sam prvi mjesec i odmah mi se je posrecilo, svima zelim sta prije da ostanete trudni. evo piva za sve

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Bravo!!!Cestitam

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

krisZg hvala

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Klemice čestitam!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Srećo gdje si jutros, nema te na kavici, šta je s testićom?

A šta je bilo s A-je-to?

Ljubičice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Srećo gdje si jutros, nema te na kavici, šta je s testićom?

A šta je bilo s A-je-to?

Ljubičice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Ne znam kaj je bilo, ono kaj znam sam napisala.Zamolila da ju skinem s liste jer od T nista i da ce se javiti kada se oporavi.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Evo me, uživam... Pitate za mene, hvala...

Jutros sam popiškila kineza i već kad sam mislila da ništa od toga, pogledam na nešto jačem svjetlu i pojavila se blaga, blaga crtica, ali se pojavila. Doduše, nakon pola sata je nestala. Ponovit ću za dva dana sigurno, a evo suzdržavam se od piškenja od sada pa do negdje pet-šest popodne pa ću se poigrati s još jednim testićem.

Dopustite mi:

Kalemica, BRAVO, čestitam!

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

KALEMICA cestitam ! SRECO drzim fige da je to to ;-D

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja nisam piskila testice,ne pamtim..otkad sam ovdje,piskila svega 3-4 puta. Stoga piskenje kad bude debelo kasnila ili kad mi se javi onajbosjecaj da znam da je to to..ako ga ikad dozivim.
    Kalemica i Sreca
    A_je_tozao mi je..

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vucice pa gdje si nestala, nema te danima
    srećo pa kako je nestala crtica?!??!
    kalemice od čestitke

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ljubimoja draga, nestala u vrtlogu zivota..proljece dolazi, u meni nemir..za*ebavam se s ucenjem i dalje,povraca mi se..

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Trudnice nikako ne smiju islandski lisaj. Barem mi tako apotekarka rekla, jer sadrzi zivu. Posebice se treba izbjegavati u ranoj trudnoci . Za sad cuclam manuka med...ne znam da li pomaze, ali, napokon sam pocela iskasljavati.

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Yummy kupi si islandski lisaj i cuclaj. Neznam da li postoji i kao sirup. to smijes i kao trudnica
    Vrijeme je bas varljivo, svi su bolesni

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

kalemice, cestitam!

sreco i tebi cestitam! Citala sam jucer upute na testu. Bitno je sto ti on pokaze nakon 5 minuta. Crtica kasnije moze nestati. To nista ne znaci. Isto tako test moze biti negativan, pa nakon sat vremena pozitivan. To nakon sat vremena ne znaci trudnocu. Nemoj se opterecivati. Ostav se ti kineza i uzivaj!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Trudnice nikako ne smiju islandski lisaj. Barem mi tako apotekarka rekla, jer sadrzi zivu. Posebice se treba izbjegavati u ranoj trudnoci . Za sad cuclam manuka med...ne znam da li pomaze, ali, napokon sam pocela iskasljavati.
    TO JE DOBRO ZNATI.... sve moje curke kad su bile trudne su to kupovale po preporuci magistara u ljekarni

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

http://www.salveo.ba/downloads/upute-isla-cassis.pdf evo ovo sam našla, ima dio za trudnice i dojilje

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Kris,makni me privremeno sa liste,pocela sam sa nekim tabletama za odvikavanje od pusenja,a ne preporucuju se u trudnoci,trebalo bih da ih koristim oko 2 meseca,tako da obustavljamo rad .

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Eto, nasla sam i ja :http://www.webmd.com/vitamins-supple...ICELAND%20MOSS
    Ja zivim u GB i ovdje su jako rigorozni sto se tice ljekova u trudnoci tako da ne znam da li pretjeruju, ali opreza nikad dovoljno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.salveo.ba/downloads/upute-isla-cassis.pdf evo ovo sam našla, ima dio za trudnice i dojilje

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

opreza nikad dosta... baš se treba raspitati. kod nas ništa nije normalno. npr. mama mi je pila hormone koji se vani već godinama ne daju

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mislim da cesto proizvodjaci, kad izgube jedno trziste, bace se na slijedece. Ja sam bila jako iznenadjena kad sam bila u USA i saznala da je primjerice Mirena, koja je ovdje jako hvaljena, prva na popisu ljekova koji imaju najvise sudskih tuzbi jer je uzrokovala hrpu kompikacija i cak kod nekih zena perforaciju maternice. Zato mislim da je neke medikamente dobro provjeriti u nekoliko stranih izvora.

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

hvala cure ja bila nestrpljiva pa popiskila jos jedan test i nakon tri sekunde opet plus valjda je to to idem sutra kod ginekologa.. srećo83 drzim ti fige

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

kalemice, posteno si ti to zakaparila! Sretno i uzivaj! Svjetujem ti da si nabavis magnezijevo ulje da ti sprijeci ili olaksa moguce nadolazece mucnine

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

yummy-mummy, hvala a di ima to ulje u ljekarni ili..

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Cure, meni je danas tek 28 dan cilusa. M. očekujem u srijedu. Obzirom da je to čak za tri dana, divno je čudo da je test jutros isšta detektirao. Želim reći, stvarno je rano. Test nije nešto izuzetno osjetljiv, nije napravljen na dan očekivane M. tako da popodne nije pokazao ništa. Ali srljam bezveze, rčim pred rudo... Opustit ću se ovaj tjedan jer osjećam se drugačije. Ne boli me rbuh uopće, inače ludim u ovo doba od grčeva... I predosjećam da M. dolazi. Ovog puta to nemam.

Jedna cura je pitala da kud je crtica nestala?! Ima testova kod kojih crtica nestane... Tako sa barem čitala. I na kraju sve bude u redu s T. Stoga.... Uživat ću ovaj tjedan, pa kad M. zakasni napraviti još jedan test i polako dalje...

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Htjedoh dodati: Kalemici je čak 34 DC i zato se njoj odmah pojavi crtica. Bravo! Ja ću se još malo strpiti i za 5-6 dan aće biti jača crtica (s . jutarnjim urinom, naravno).

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

kalemica, mislim da mozes kupiti u ljekarni ili ga mozes jednostavno napraviti. Kupis u ljekarni magnezij klorid. 1g mglc ide na 1ml vode. Dakle, 100 g=100 ml. Otopis to u vodi i bude ti kao ulje. Stavis u posudu za rasprsivanje i posprejas tijelo svaki dan nakon tusiranja. Najbitnije je posrpicati pazuh i trbuh jer je tamo absorpcija najbolja. Nece ti trebati dezodorans vise jer mgcl ubija sve mirise.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

sreco, opet citam test za trudnocu i definitivno pise da moze detektirati trudnocu 7 dana nakon zaceca, tako da je to definitivno to. Napominjem da kupujem najjeftinije testove, one za £1

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Protiv kašlja skuhaj čaj od luka:
    Kuha se 2-3 glavice crvenog luka u cca 1,5 l vode na skroz laganoj vatri oko sat vremena. Procijedi, baci luk, dodaj još vode tako da bude oko 1 l, zašpinaj šećer, zalij tom tekućinom i kad se prohladi nacijedi cijeli limun. Ovo sam jedino podnosila u T, pila ga 3 dana po 2 l dnevno, odvratan je, ali je pomoglo! I nije kontraindicirano s mogućom T, jedna liječnica koja se bavi i travama mi je dala taj rp.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

I kalemica čestitke

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

hvala cure tako sam sretna ali ne vjerujem još dok ne odem kod ginekologa, pa ja nemam simtoma osim sta mi se piski vise nego obicno, i cice bolne bolne i malo narasle.. a valjda su i to neki simtomi

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Draga Kalemice četitam ti na +iću
    Srećo83 nadam se da ćemo i tebi ubrzo sa sigurnošću čestitati

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

stize novo odbrojavanje

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kalemica,čestitam
    Baš sam sretna zbog tebe!

Srećo, i ~~~~~~~~~~~~~~
    do neba da drugi puta crtica skoči odmah i ostane tako!

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

emily-zg i žužy hvala vam. ja se nadam da je to to

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Zdravo cure.
    Kod mene samo stres zadnjih dana. Nakon sto je spontani zavrsio mami mi je pozlilo, dolazila je hitna. Tesko je dehidrirala sa hiperventilacijom, puls150/min, visoka temp.
    Ima i jaku upalu grla.
    Taman sto smo taj dan smirili situaciju, sinoc opet hitna.
    Po cijele dane sam s njom i bakom. Fizicki mogu podnijeti svasta. Ali me psihicki slomilo.
    Uzasno sam.
    Posebno me boli brat, stariji 5 godina od mene koji je ta tri dana dosao dva puta po 5 min da je obidje, ali bez pitanja treba li joj sta, mogu li ja to sve podnijeti...nista!!!
    A tata? Moji su razvedeni. Taj dan kad je mami pozlilo zvala sam ga da dodje i bude uz mene, rekao je da nemoze.
    Toliko sam se razocarala da vam ispricat nemogu. Tako me boli.

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

HelloKittty Cure može jedna informacija?? Imam policistične jajnike i za sada samo to od mene i od mojih pretraga, mm -ova dijagnoza oligiosthenozoospemia. Dali smo kandidati za umjetnu oplodnju????

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Bas si mi danas u mislima HK...zao mi je sto ti se tako sve iskompliciralo, na nesrecu emotivni dozivljaji su turbo pojacani nakon gubitka T.I meni je bilo a i dosta frendica mi je isto reklo ili se skroz ohladis ili sve pojacano dozivis.Nadam se da ces pronaci zlatnu sredinu i naci mir

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Sara 29. prvotno napisa Vidi poruku
    HelloKittty Cure može jedna informacija?? Imam policistične jajnike i za sada samo to od mene i od mojih pretraga, mm -ova dijagnoza oligiosthenozoospemia. Dali smo kandidati za umjetnu oplodnju????
    Da li ste kandidati za medicinski potpomognutu oplodnju (izraz umjetna pokusavamo iskorijeniti jer u mpo nema nista umjetno) ovisi o stupnju oligoasthenozoospermije. Postoji tema o spermiogramima, mozes tamo prepisati nalaz (tocne brojke iz nalaza) pa cu ti moci reci vise. Nakon 3 godine pokusavanja smatram da svakako jeste za neki oblik mpo, inseminaciju ili ivf....

HK saljem zagrljaj...

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala bubekica, sutra idem sa nalazom kod ginekologice. Nisam mogla dočekati sutra a da ne pitam ovdje Vjerovatno nas čeka neki oblik MPO .Aaaah

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Koliko se dugo čeka na postupak???

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ovisi za koju se kliniku odlucis, ali racunaj cca 6 mjeseci, dok skupite potrebne nalaze.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

stork, hvala na recepticu.

HK, zao mi je radi tvog gubitka.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutro!

Kavica! Ja svoju već popih i to je to, zbog bebice, neću više. Jedna dnevno...

Yummy, piš-piš? Sreeetno!

Test sam ponovila jutros, opet slaaaba crtica. Sad se nadam se M. stvarno neće doći ovaj tjedan... Sinoć me grčilo malo dolje... Hm Nema veze, tako mi je bilo i s E. Prihvaćam izazov, heheee

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav,
    odlucila sam sebe i sve oko sebe jos malo drzati u neizvjesnosti tako da jos necu pisati. Jucer mi je bilo mucno i nisam podnosila neke mirise, pa sam mislila, ako popisam test i bude pozitivan, znat cu da mi je zato muka i onda se bojim da ce mi mozda biti vise muka nego sto bi trebalo, jer sam u prosloj trudnoci toliko rigala da sam stalno bila po doktorima i bolnicama, sa 55kg spala na 45kg, u 18 tjednu sam jedva hodala koliko sam oslabila, tako da se bojim da mi se to ne ponovi. Znam da je svaka trudnoca drukcija i iskreno se nadam da ce biti drukcija. Zato ne pisam ako mi ide na povracanje, jer si ne zelim poslati takve "vibre". Znam da zvuci malo glupo i ne znam da li ijedna od vas kuzi ovu moju logiku, ali, takva su moja razmisljanja

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Draga Yummy,
    prerano ti je za trudnicke mucnine, naajranije se mogu javiti oko 5. tjedna, cesce i kasnije
    Posljednje uređivanje od Asper : 03.03.2014. at 09:36 Razlog: greska

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Asper, prosli puta su krenule 5-6 dana nakon zaceca i bile su takve da su doktori uvijek prvo pomislili da nosim blizance, a kad tamo-jednu koja vrijedi za dvoje

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooo komadi!

Srećo , Yummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Ja opet jutros kod dr. sa curkom, prošli tjedan starija bronhitis i početak upale pluća, mlađa jučer zakurila i cijelu noć jutros doktoru i gripa.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Yummy_mummy nadam se da necu zvucati grubo - ali nemoguce je da mucnine krenu 5-6 dan nakon zaceca (oplodnje) - tada jos ne dodje niti do implantacije.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Bubekice moja seka je počela povraćati prije nogo joj je menga kasnila, i povraćala je cijelu trdnoću nije bilo samo jutarnja mučnina nego cijelodnevna, povraćala je i na porodu, tako da nema pravila, nismo svi isti.

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kalemice čestitam ti od Srećo za debeli plus, a ne slabi
    HK
    svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pogotovo ljubičicama za nove +

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

mami2 slazem se, nismo svi isti.

bubekice, mozes ti racionalizirati moje mucnine koliko god hoces, mozes upotrijebiti sve moguce znanstvene dokaze, ali, kazem ti rigala sam po cijele dane i to puno prije menstruacije. Ali, ne znas dok te ne zadesi. Kako se u narodu kaze: sit gladnom ne vjeruje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •