Zuzy jeeeeeeee, listicaaaaa! Zao mi je za betu, ali drago mi je da ćeš visit ovdje..
Ljubi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za subotu!
I ljubičicama ~~~~~~~~~~~~~!
Zuzy jeeeeeeee, listicaaaaa! Zao mi je za betu, ali drago mi je da ćeš visit ovdje..
Ljubi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za subotu!
I ljubičicama ~~~~~~~~~~~~~!
Žužy žao mi je radi bete, ali isto drago da si tu
Srećo vjerovala sam da si trudna radi +ića, drži se, godina dana je i malo i puno, ovisi kako se gleda, znam kako ti je
Nama očito ovo drugo treba stići nakon više truda, da budemo zahvalnije na još jednoj srećici![]()
zuzi, zao mi je radi bete. Ipak poznajem jednu zenu koja je imala slicnu pricu kao ti i danas ima 6-ero djece. 4-ero su blizanci iz epruvete, a onda im se "zalomilo" jos dvoje. Nemoj gubiti nadu.
Joooj ja sam danas u shopingu uvukla mm u sve djecje ducane u city centru i tek sada sam se sjetila kada sam stigla kuci i sjela da niti jednom nisam bila blizu plakanja...zapravo zeljela sam napisati kako sam ga vukla u ducan a u istom trenu sam se sjetila kako sam s radoscu gledala kolica, krevetice...u 12mj sam okretala glavu a ako bi klinci usli u ducan s dj.opremom ja bih vani ostala pokusavajuci ne vristati.
Yummy nisam htjelaStvarno sam i samu sebe zatekla a kaze mm da je skuzio odmah.To je valjda to.
Cure molim vas može link za narudžbu test trakica za O i T
Last edited by dundo; 05.03.2014 at 19:54.
Ja se osjecam kao da cu je sutra dobiti ako ne i veceras a ne za 5 dana, frce dolje, pa probada pa satima tako i smiri se.Joj sto se ponekad mrzim...
Jutro, Srecice hvala na kavi
Daria_os jucer je bila srijeda![]()
dobro jutro, srećo hvala na kavicižao mi je što si se opet rastužila
evo i ja sam.
em što me je bolio stomak cijelu noć, em što me je probudila glavobolja, em što se nisam naspavala, em što sam otvorila frižider jutros a ono zaboravila kupiti mlijeko za u kavu i kao da to nije dovoljno odem na wc i imam što vidjetidobro mislim se izredalo se sve loše što je moglo biti do 7 i sada sam mirna, nastavljam sa ostalim obavezama, razgrnut ću robu, a ono zaboravila sinoć uključiti vešmašinu.
![]()
Kadulja, tako je to... Kad krene loše, ne može okrenuti na dobro. Gotovo je!Čekaj drugo jutro.
mislim da se sve izredalo jer sam zaspala sinoć na krivoj strani kreveta i digla se na lijevu nogu![]()
Jutroooo!
kadulja,eto ti kad ne paziš kam liježeš,šalim se
...joj glupa glavaaaa i mene danas muči.U zadnjih mjesec dana me bolela samo sad pred mengu,ko nekad.I sad...al u 13h imam dog. eeg,pa neka boli.
Juuuutro kavopijalice! hahaha,koja dobra riječ
kadulja,dsnas 1.dc?
Last edited by žužy; 06.03.2014 at 09:28.
o da Asper, previše sam bila opterećena poslom i problemima, što svojim što tuđim da je dobro da se nisam i razbolila.
ne sjecam se kada sam se zadnji put probudila mirna i neopterećena nečim. na bebici smo radili "uz put" kada bi stigli.
nazire kraj stresnog razdoblja, sve sjeda na svoje mjesto pa se konačno MM i ja možemo posvetiti jedno drugome.
bas se veselim ovom proljeću kao nikada do sada!![]()
žužydanas 1dc za sljedeći mjesec ne očekujem da ću uopće imati M jer predviđam da ću bit trudnica
sorry što te zbunih, nije ni čudo jer ja jesam plavuša![]()
Asper draga nisam išla na pregled,jučer me sestra od gin.zvala kaže dr.je jos uvijek na godišnjem pa me prebacila za idući četvrtak - nemoram ti ni reći koliko sam poludilaal mislim si možda i bolje,jer će mi slijedeći tjedan biti 11+3,pa mi možda napravi i malo detaljniji pregled,da malo više gledam mrvicu na uzv
![]()
Beta u utorak 306.0 a danas 665.1 dali mi pravilno raste beta ako mi može koja pomoči.
kalemica ,beta je savršena!
Želiš li otvoriti novo odbrojavanje ili budeš još pričekala?
Kalemica čestitam!!!!!!! Konacno imamo novo odbrojavanje![]()
lista za 06.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kikici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc
kalemica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc +
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25dc
odbrojavalice:
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vikki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ivchica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Paaa eto sve smo tu s jednim razlogom
I tako svaka nova trudnica kad konačno ostvari svoj san,dobi tu čast da se sljedeče odbrojavanje na kojem tipkamo,odbrojavamo dane,ljepimo listu... zove po njoj.
Tako je ovo trenutno odbrojavanje u čast Asper & Darije_os
Pošto si trenutno ti naša trudnica,kad budeš spremna-pičimo!![]()
A LIJEPO. NISAM ZNALA MOZEMO OTVORITI ALI JA SAM NOVA OVDJE PA JA TO NEBI ZNALA OTVORITI..
OČU SE MUČITI ILI MOGU TU ČAST DATI NEKOM DRUGOM..
![]()
hehe kalemice slatko
lijepo zamolis cure i slijedi novo odbrojavanje, veselimo se![]()
Asper bili ti u moju čast otvorila novo odbrojavanjemolim te
Last edited by kalemica; 06.03.2014 at 15:17.
kalemica ideš na forum "Prije začeća" i dolje ispod popisa tema klikni na gumb "+ Otvori novu temu", naziv teme upišeš "Odbrojavanje 2/14...... by kalemica" i to je to!